De Stokke Trailz


Wanneer je zwanger bent kan je niet wachten om te zoeken naar jou perfecte kinderwagen!!

 

Er zijn zoveel verschillende merken waar je uit kan kiezen. Iedere kinderwagen heeft ook weer zijn eigen voordelen en nadelen en voor iedereen is dat weer anders. Toen wij opzoek gingen naar een kinderwagen, had ik eigenlijk mijn zin gezet op een Bugaboo.  Jaren geleden heb ik zelf bij de Babydump gewerkt en weet van mijn ervaringen dat ik die als beste uit de test vond komen. Puur omdat de duwbeugel zo hoog gezet kan worden en hij rijd geweldig. Tot dat we de Stokke Trailz tegenkwamen.

 

Een stoere, stijlvolle en robuuste kinderwagen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Is makkelijk in en uit te klappen. Door de grote luchtbanden onder de wagen is dit de perfecte Aan woordenlijst toevoegen wagen. Ook heeft hij een waterdichte boodschappenmand en krijg je er een muskietennet en regenhoes bij. Door de handige ( verborgen ) draaghandels is de reiswieg makkelijk op te tillen en zowel de reiswieg als het zitgedeelte is lekker hoog waardoor je kindje altijd binnen handbereik is. Ook kan je de wielen er vanaf halen zodat hij nog kleiner gemaakt kan worden dan hij al is wanneer je deze wagen wil vervoeren in de auto.

 

Ook zit er een extra zonnekap bij die je er op kan ritsen. Zo heeft je kindje zo min mogelijk last van de zon die naar binnen schijnt.

Nog een voordeel om niet te vergeten is de rits die op je kap zit. Wanneer je deze open ritst zit er een luchtgedeelte in. Super lekker tijdens de zomer waardoor je kindje altijd frisse lucht in de wagen krijgt tijdens de warme dagen. De beugel die op het kinderzitje zit is bedekt met een afritsbaar hoesje. Dit hoesje kan je dus ook gewoon wassen wanneer dit nodig is. Altijd handig!! De wagen is met verschillende onderstellen verkrijgbaar en ook vele accessoires die je er aan kan toevoegen zoals een bijpassende paraplu, luier tas en cupholder.

 

Kortom, wij zijn super blij met ons aankopen!

 

Iedereen heel veel succes met de zoektocht naar jullie perfecte kinderwagen!!

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0