De Stokke steps stoel & bouncer


Helemaal verliefd!!

 

Na lang zoeken naar de perfecte wipstoel voor ons kleintje ben ik de Stokke Bouncer tegengekomen op het instagram account van @huisje.vol.liefde.

Ik was meteen verliefd op de mooie grijze kleur ( onze kinderwagen is ook van Stokke en in deze kleur ), hij is robuust en ziet er door zijn lekkere dikke zitting

heerlijk uit voor onze kleine man. Mochten jullie de kleur niks vinden, hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de zitting als de stoelpoten. Dus voor ieder interieur kan je hem aanschaffen. Alleen het babysetje en het voetensteuntje is altijd alleen in het wit verkrijgbaar.

De kinderstoel in combinatie met de bijbehorende wipstoel en baby set is een absolute aanwinst voor in huis. Het ziet er geweldig uit en kan kwalitatief

ook jaren mee.

Er kan zelfs een gewicht op zitten tot 80 kg!

 

De kinderstoel (bouncer) kan je ook los gebruiken.

De wipstoel is erg flexibel en daarom super fijn wanneer je kindje in beweging is. Hij wiegt zichzelf.

Ook zit er een verkleiner in zodat je kindje vanaf de geboorte al gebruik kan maken van deze wipstoel. De wipstoel heeft een diepere zitting wat ergonomisch gezien beter is voor de heupen.

De onderkant kan je met een hendel inklappen zodat hij makkelijk op te bergen is.

 

Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheid dat je je baby vanaf het hele begin al bij de eettafel kan schuiven.

Hoe gezellig is het wanneer je met het hele gezin aan tafel zit en je kleintje kan er gezellig bij zijn. De stoel is lekker hoog dus goed binnen hand bereik en makkelijk om je kindje goed in de gaten te houden.

 

Zodra je baby zelf kan zitten kun je ook de Stokke Steps babysetje gebruiken. De Stokke Trip Trap heeft dat ook.

In tegenstelling tot de Stokke Trip Trap zit je kindje in de babyset veel minder in een kikkerhouding omdat de rugleuning verstelbaar is. Daardoor zit het kindje namelijk beter in de teugels.

Ook heeft de Steps een dienblad die je er op kan bevestigen. Voor sommige dus een reden om daarom geen Trip Trap te kopen maar een Steps.

 

Wanneer je kindje goed zelfstandig kan zitten kan het babysetje er af gehaald worden en kan je hem als gewone stoel gebruiken. Het fijne aan beide stoelen is dat je een trap effect hebt door het voetensteuntje die er op zit. Zo kan je kindje ook zelf op de stoel gaan zitten.

 

Hopelijk hebben jullie mama's to be wat aan deze informatie en helpt het jullie de juiste keuze te maken.

Hij is in meerdere winkels verkrijgbaar, maar onze stoel komt van www.babyplus.nl, ze zijn erg klantvriendelijk  en wij zijn super blij met de service die ze hebben gegeven om ons zo snel mogelijk van stoel te voorzien. Want zeg nou zelf dames.. wanneer we iets willen, dan willen we het nu toch!!

 

Succes aan alle mama's!

Ik kan in ieder geval niet wachten deze stoel te gaan gebruiken dus kom maar gauw kleine man!

Reactie schrijven

Commentaren: 0