Wat ik anders had willen doen tijdens de bevalling...

Als ik terug denk aan mijn bevalling dan baal ik enorm over een aantal dingetjes.. Dingen waar ik voor de bevalling nog niet bij stil had gestaan. Puur omdat je alleen maar aan het wachten bent tot je kleintje eindelijk komt...

 

Ten eerste heb ik er niet bij stil gestaan  over hoe en wanneer er foto's gemaakt moesten worden. Als ik terug kijk naar de foto's die we wel hebben dan mis ik enorm veel. Sowieso tijdens de bevalling zijn er eigenlijk zo goed als geen foto's gemaakt.

 


Je bent er op dat moment zelf ook helemaal niet mee bezig. Daarom moet je dit ook echt van te voren met je partner bespreken over wie wanneer foto's gaat maken. Misschien kiezen jullie er wel voor om er iemand extra bij te vragen zodat diegene foto's kan maken voor jullie. Of je kan tegenwoordig kiezen voor een professionele fotograaf die alles tijdens de bevalling fotografeert. (super mooi echt een aanrader!!)

Je verloskundige vraagt ook tijdens de bevalling of je met je beval plan misschien nog speciale wensen hebt. Dan kan je dus overleggen dat als het kindje geboren word de verloskundige of zuster die er op dat moment extra bij is of die foto's kan maken. Ook tijdens mijn zwangerschap dacht ik er aan om misschien nog een zwangerschaps shoot te doen. Helaas is hier niet meer van gekomen. Super jammer!!

Het is een speciaal moment in je leven en dat kan je op een hele mooie manier vastleggen. Dus daarom de tip aan alle papa en mama's: denk van te voren hoe je dit soort momenten wilt vastleggen. Je kan het namelijk niet meer over doen dus sta er bij stil en overleg het goed met je partner.(doe dit al op tijd want voor je het weet is kindje dalijk al geboren!!)

 

Liefs Nikkie


Reactie schrijven

Commentaren: 0