En dan komt dat moment van de maand weer om de hoek kijken..

Tja, vorige jaar geen enkele keer last van gehad en ineens was het daar weer dit weekend.. Ongesteld!!

 

Sinds dat ik 7 jaar geleden had besloten een spiraaltje te dragen was ik eigenlijk zo goed als nooit ongesteld geworden. Super fijn moet ik zeggen.. Maar toen het spiraaltje er uit ging vorig jaar Januari hadden wij het geluk dat wij al snel zwanger waren van Wess. Dus ook in die tijd zo goed als geen ongesteldheid gehad...

 


Ik had al wel een keer gehoord dat wanneer je weer ongesteld word na je bevalling vaak best heftig is. Bij mij begon het dus niet zo. Ik was het best wil lichtjes.. Dus dacht als dit het is helemaal prima!! Maar ja toen werd het zondagochtend en starte ik de dag al met wat lamlendige benen. Dacht misschien moet ik gewoon wat eten en voel ik me dan vast wel weer beter. Zo voelde het wel... tot ik ineens aardige steken in mijn zij begon te krijgen en die werden met de uren steeds erger. Ook het verlies werd steeds meer. Ik heb Wess opgepakt aangezien mijn man aan het sporten was en ben toen op bed gaan liggen want voelde me met de minuut slechter!! Ik heb toen 1 Paracetamol genomen en 1 Nurofen.

Omg ik was echt even vergeten hoe dat voelde om echt ongesteld te zijn. Ik kon ook echt alle verhalen die ik had gelezen bevestigen. De eerste ongesteldheid na je bevalling is heftig!! En dat je zo veel bloed kan verliezen.. echt ernstig!! Eigenlijk had ik de ongesteldheid nog niet verwacht. Het is namelijk zo wanneer je borstvoeding geeft kan het zijn dat je ongesteldheid wegblijft. Maar toch was het daar ineens. Dus ben je bevallen en gaat het beginnen?? Bereid je dan maar voor en haal wat pijnstilling in huis..!!

Na de pijnstilling voel je je gelukkig ook echt wel beter!! Dus succes allemaal!! ;-)

 

Liefs Nikkie


Reactie schrijven

Commentaren: 0