Een kijkje in Wess zijn kamertje

Het leukste en fijnste kamertje in ons huis...

Wess zijn kamertje is voor ons echt het fijnste kamertje in het hele huis. Het liefst zit ik hier de hele dag. We hebben er lang over nagedacht wat we er van wilde maken. Maken we er echt een 'baby' sfeertje van of iets stoerder omdat het een jongetje word. Ik vond het een lastige keuze maar heb toch voor een wat stoerdere look gekozen. Dit kamertje hebben wij gekocht bij de baby-dump. Hij is van de TWF collectie en is de serie Montana. We hebben in mijn zwangerschap veel baby winkels bezocht maar dit kamertje sprak ons toch wel het meeste aan. De muren hebben we (nog) wit gelaten. We wilde dit wel een kleurtje geven maar zijn er nog helemaal niet uit wat voor kleur.. Daarom laten we het nu even zo tot Wess wat ouder is. De rust die het nu uitstraalt is erg fijn voor een baby. 

Zoals je ziet zijn de meubels wat stoerder. Rechte lijnen, met een grijze wash kleur en roestvrijstalen handgrepen. Wel zit er een soft closing systeem op en dat is wel echt aan te raden. Je kan alles open en dicht doen zonder geluid. Dus je kindje kan ongestoord lekker door tukken. Het aankleedkussen hoes komt van Baby's Only. Lightbox van de Xenos. Zwarte fotolijstjes van de Xenos. Het grote witte houten fotolijst komt van de Xenos. Poster laat ik hieronder zien. Heb er 2 versies van staan. Het zwarte huisje komt van de Kwantum, het wolkje van Little lovely company en het zwarte bakje ernaast wat wij gebruiken voor de luiers komt van H&M Home collection.

 

Het ledikantje van Wess hebben we pas later gebruikt. Dit omdat wij Wess de eerste 2 weken bij ons op de kamer hebben laten slapen. Wanneer je kindje namelijk net is geboren is het als kers verse ouders niet te doen je kindje zover van je vandaan weg te leggen. Veel te bang dat je iets mist of dat er iets kan gebeuren. Maar toen Wess naar zijn eigen bedje ging sliep hij alsnog als een roosje. Dit ledikantje is hetzelfde als onze commode. Stoer, rechte lijnen en met een grijze wash. Het muziek mobieltje die je daar ziet hangen komt van de Prenatal. Wess is er dol op en valt er ook echt van in slaap. Ons ledikant dekentje komt van Koeka. Een heerlijke teddy deken met een lekkere zachte binnenkant. Heerlijk warm voor deze koude winterdagen. 

We hebben op Wess zijn kamer gekozen voor een heerlijke voedingsstoel. Een lekkere fauteuil waar ik s'nachts zonder dat papa er last van heeft lekker kan gaan voeden. Papa moet immers toch elke dag weer vroeg naar zijn werk. Dus daarom laten wij papa lekker slapen in de nachten. De stoel hebben we gekocht bij Kwantum. Ook hebben we een lekkere kussen in de stoel gelegd. Dit om mijn arm te kunnen ondersteunen of zodat je rug rechter tegen de stoel aan kan leunen. Super fijn!! De kussen die op stoel stoel ligt hebben we gekocht bij Action

Boven de commode hebben wij 3 echo foto's in een lijstje gedaan. De eerste was tijdens 8 weken zwangerschap, de tweede 12 weken en de laatste 20 weken. Zo bijzonder!! Kijk regelmatig tijdens het verschonen nog eens terug om te zien wat voor een wonder het eigenlijk is dat zoiets kleins uitgroeit tot een geweldig gezond en knap mannetje!! De wit houten fotolijstjes komen van de Xenos en de muur planken van de Gamma.


De posters komen van winkeltjevananne.nl. De wit houten lijsten van de Xenos. De gehaakte slofjes geen idee...Heb ze als kraamcadeautje gekregen. Lief maar toch stoer!!

We hebben toen we dit kamertje uitzochten nog even nagedacht of we deze kledingkast er bij zouden nemen. Zeg nou eerlijk.. Je kan toch nooit zo veel spullen voor een babytje hebben.. Nou dat hadden we fout gedacht!! Zowel de commode als deze kledingkast zitten helemaal vol. Dekens, kleding, voorraad luiers, cassettes voor de luieremmer noem het maar op. Je hebt hem dus echt nodig. Snap niet hoe mensen het doen met alleen een commode.. Deze Mercedes AMG auto kan je kopen bij verschillende winkels. Bijv. www.kinderstoelkopen.nl De gordijnen komen van de Wehkamp vandaan. We hebben deze op maat besteld want we hebben echt een groot opplakte raam in deze kamer. Het is een hele fijne stof, verduisterd en je kan ze zelf op de juiste hoogte maken. 

Op deze foto zie je de kleur van de meubels erg goed en de vloer die we op de kleur hebben uitgekozen. We wilden namelijk alles als 1 geheel laten. Zo crieëer je rust in de kamer. Het laminaat hebben wij gekocht bij de Gamma. Wel zoeken we nog een leuk kleed voor op de grond erbij. Maar misschien doen we dit als Wess wat ouder is en dan ook echt op de grond gaat spelen. Zo kan Wess lekker warm op de grond zitten ipv op het koude laminaat!!

 

En dat was het!! Mochten jullie nog willen weten hoe ik Wess zijn kasten heb ingedeeld laat het dan even weten. Dan schrijf ik daar ook nog een blog over!!

 

Veel liefs,

Nikkie

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0