Onze eerste mini vakantie!!

Super spannend, we gaan een weekendje weg!! Wess zijn eerste minivakantie! Jeetje eigenlijk stelt het helemaal niks voor maar toch.. Weg van huis met je baby is toch altijd even slikken. Want wat moet je eigenlijk allemaal meenemen?

 

Ik ben voor mezelf al gewend om grote volle koffers mee te slepen laat staan voor Wess. Je zou toch niet willen dat hij iets te kort komt. We gaan een lang weekend dus sowieso 3 setjes kleding voor zaterdag, zondag en maandag. Maar ja toch maar meer meenemen want was als hij een ongelukje heeft ofzo.. En dan nog alles om hem in bad te kunnen doen. Want gewone handdoeken mag hij nog niet gebruiken met zijn jonge huidje.


En we gaan natuurlijk zwemmen. Nu Wess zijn eerste prikjes heeft gehad mogen we lekker gaan zwemmen met hem. Zo leuk!! Wess zijn aller eerste keer zwemmen. Benieuwd naar zijn reactie op het water! Hij houd al van het gespetter in zijn badje dus dan moet een zwembad helemaal top zijn. We hebben ook een zwemband voor hem gekocht waar die in kan om lekker te kunnen dobberen op het water. In de hoop dat alle mensen om ons heen een beetje rustig doen. Dat is de volgende angst...


We hebben een All-Terrain wagen dus wandelen kunnen we ook volop!! Gelukkig geen vries temperaturen dus dat is lekker. Maar ja, het eerste wat mensen vertellen is dat je je kinderwagen al niet mee naar het zwembad moet nemen omdat de kans bestaat dat hij dan gestolen word. Jeetje.. wat is dat dan weer?! Daarom nemen we ook maar onze draagdoek mee. Zo kunnen we Wess in de draagdoek meenemen naar het zwembad. Of jullie mama's moeten andere tips hebben want die zijn altijd welkom!!

 


Weten jullie nog iets wat ik echt moet meenemen tijdens het weekendje weg? Laat het me dan weten. Hoe hebben jullie het eerste weekendje weg beleefd? Ging het goed met de kleine? Ons verhaal/ervaring en foto's komen volgende week online!!

 

Veel liefs,

Nikkie

Reactie schrijven

Commentaren: 0