Wess vandaag al weer 3 maandjes oud!!

Vandaag een dag vol emotie van blijheid, een lach, een traan maar ook bewondering want onze kleine man is vandaag alweer 3 maandjes oud!! Als je de foto's terug kijkt dan zie je hoe snel je veranderd bent per week. Jeetje wat gaat de tijd snel voorbij en waar zijn die maanden ineens gebleven?! De dag dat ik naar het ziekenhuis reed om te bevallen lijkt als de dag van gisteren en ineens ben je al een heel ventje geworden. Een knap jongetje die zoveel liefde geeft en zo veel geluk uitstraalt dat ons hart overstroomd van liefde. Dat je zoveel van iemand kan houden is iets waar je eigenlijk helemaal niet bij stil staat als je nog geen kindje hebt gekregen. Iemand waar je alles voor over hebt en die je alles zou willen geven wat je hebt. En wat is mama dankbaar dat ze elke dag mag toe kijken hoe je steeds meer een beetje groter word!!

 

Maar vandaag vieren wij toch een klein feestje voor jou lieve Wess!! Gewoon omdat we zo trots zijn dat wij jou papa en mama mogen zijn!! Dat we elke dag naast je wakker mogen worden en dat we samen een mooi gezinnetje mogen zijn.

 

Lieve Wess, wij houden van jou!!

&

De aller dikste kus

van

Papa en Mama


Reactie schrijven

Commentaren: 0