Speelkleed voor onze Wess

Sinds afgelopen weekend is Wess druk bezig met OMROLLEN!! Jeetje wat waren we geschrokken toen we Wess zo voor het eerst aantroffen in de box! En niet alleen schrikken maar wat een mijlpaal met 13 weken!!

 

Zoals jullie weten hebben we eens in de twee weken een uurtje fysiotherapie om Wess zijn voorkeurshouding te verminderen. Om dit te kunnen verminderen hebben we een aantal oefeningen mee naar huis gekregen waar dus ook het omrollen tussen zit. Na ja, je ziet het!! Na 3 dagen een ochtendje oefenen is hij ineens zover! En het lukt zo goed! Hij kan nog niet doorrollen naar zijn buik maar we hebben het idee dat dit niet lang meer kan duren! Maar ja omrollen in een box.. we zagen al regelmatig een voetje door de spijltjes komen en hebben daarom besloten om een speelkleed aan te schaffen.

 

 

Dit ten eerste omdat Wess steeds meer gaat begrijpen en dus steeds meer probeert te pakken. En hoe leuk is dan een speelkleed met alles er op en eraan. Daarom gingen we op zoek naar een speelkleed maar wat zijn er veel soorten op de markt! Je kan het zo duur maken als je zelf wil. Met felle kleurtjes of juist met neutrale kleurtjes.. SUPERLEUK!! 

Ook kan je kiezen voor een speelkleed met muziek. En wij vonden deze van Fisher-Price echt te leuk! Er zitten zoveel mogelijkheden op. Wij vinden hem erg sprookjesachtig en daarom super leuk om van alles te kunnen ontdekken.

 

Knuffeltjes, spiegeltjes, vlindertjes... zucht..!! 

Mama en Wess zijn er verliefd op!!

 

Dit speelkleed is verkrijgbaar bij verschillende winkels. Wel opletten waar je hem koopt want de prijzen verschillen enorm. Er kan makkelijk €15/30  verschil in zitten.

Dus tip: check even het internet waar hij het goedkoopste is. Wij hebben hem gekocht bij ToysRus / BabiesRus en kost €69,99 Volgens mij de goedkoopste van heel internet ;-) Misschien ook een leuk idee voor jullie kleine?


Dus bij deze, echt een aanrader om dit speelkleed voor je kleintje in huis te halen!! Zo lief hoe ze oneindig om zich heen kunnen kijken naar alles wat er te beleven valt met dit super leuke speelkleed!!

 

Veel liefs,

Nikkie

Reactie schrijven

Commentaren: 0