Ambassadeur voor Twistshake babyflesjes!

De Twistshake babyfles!

With passion for babies


Met grote trots mogen wij vertellen dat wij een ambassadeur zijn van Twistshake!!

Misschien nog niet voor iedereen bekend en daarom leg ik het graag even uit wat voor product het precies is!

 

Vienar Roaks is eigenaar van het bedrijf. In 2011 mocht zij een keer op haar neefje passen. Al snel kwam ze er achter dat de voeding voor kleintjes niet niks is. Al die flesjes en toebehoren. Wat mogen ze wel en wat niet..  Ze vond het maar een lastig verhaal.

Ze bedacht zich eigen dat het zo veel makkelijker kan...

Op een dag liep ze in het park. Ze zag een vrouw voorbij komen met haar kleintje in de kinderwagen. Het kleintje liet goed van zich horen want hij had honger.. De moeder was enorm gestrest en pakte vlug alle flesjes met voeding, water en alle toebehoren erbij. Maar omdat de moeder zo zenuwachtig werd van het gehuil van haar kindje liet ze alles uit haar handen vallen.

Vienar zag dit gebeuren en rende er op af om de moeder te kunnen helpen zodat ze haar kindje kon voeden.

En toen viel alles op zijn plek. Ze vond dat dit het teken was om er iets mee te doen.

Ze ontwierp deze fles en is er mee de markt op gekomen. En dit is het resultaat. Een alles in 1 babyfles.

Voor zowel de melk voor de baby's als water voor de wat oudere kinderen. Er zit namelijk een los bakje bij waar je je benodigdheden als melk of fruit in kan meenemen. Met deze fles kan je fruit in het water doen zodat je kindje water kan drinken met een fruit smaakje! Er zit een zeefje in de fles waardoor het fruit niet allemaal naar het speentje kan zakken zodat het verstopt raakt. Over alles is goed nagedacht! 

Wij zijn in ieder geval dol enthousiast en hopen jullie met dit verhaal ook te kunnen enthousiasmeren!

Zouden jullie deze fles ook graag willen uitproberen?

Dat kan!

Want ik mag namelijk de kortingscode: 

lifebynikkienl20

meegeven voor 20% korting!

 

Neem gerust een kijkje op hun website. Ze verkopen namelijk niet alleen drinkflesjes maar ook aparte  flesspeentjes voor extra of reserve en mooie tutspeentjes. Of kijk even naar hun Instagramaccount @twistshakebaby

Have fun!!

 

Veel liefs

Nikkie

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0