Foodbloggers

Ik stel jullie graag even voor!

 

Dol enthousiast kunnen wij vertellen dat sinds deze week 2 foodbloggers online staan op Life by Nikkie!! Deze twee lieve meiden Jennifer & Abbey willen heel graag hun recepten delen met jullie! Kijk onder het kopje Foodbloggers en komt meer te weten over deze heerlijke creaties! Niks is leuker dan mensen ontmoeten die zoveel passie hebben voor hun hobby! En dat is Bakken & Koken! En ze hebben nog een prachtige website ook!

Omdat bij Life by Nikkie het gezinsleven centraal staat, gaan wij natuurlijk ook mee genieten van al dat lekkers!

 

Want ja, wij vrouwen staan toch het meeste in de keuken..! 

En het is nog eens verantwoord ook!

 

Aangezien een Healthy Lifestyle bij deze twee meiden op nummer. 1 staat, hoeven wij ons ook niet schuldig te voelen, en hoe fijn is dat?!

Lees je dit en denk je bij jezelf  'Hey, dit wil ik ook!' laat dan even een berichtje achter onder het kopje Contact of stuur even een mailtje naar lifebynikkie@gmail.com en wie weet krijg jij ook je eigen pagina bij Life By Nikkie!

 

Enjoy!!

 

Veel liefs,

Nikkie

 

Jennifer


Hi! Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie & levensgenieter! Op mijn blog plaats ik dagelijks lekkere, makkelijke en gezonde recepten, leuke workouts, hotspots die je niet mag missen en andere leuke weetjes over een healthy lifestyle!

 

Liefs,

Jennifer

Abbey


Hi, ik ben Abbey, en ben 18 jaar oud. Ik studeer Voeding en Diëtetiek en naast voeding, is sporten ook een groot onderdeel van mijn leven. Op mijn blog vertel ik jullie dan ook graag wat meer over voeding en kook ik graag gerechten die er niet alleen mooi uitzien maar die ook gezond en lekker zijn! Daarnaast hou ik erg van mijn familie & vrienden en ben ik een echte levensgenieter!

 

Liefs,

Abbey


Reactie schrijven

Commentaren: 0