Het 6 maanden feestje van Mila en Jade!

Het feestje van Mila en Jade!


Oeps, ik ben een sukkel voor mijlpalen. Het begon met Sinterklaas, de eerste pakjesavond, vervolgens kerst, de eerste kerst, Oud & Nieuw, de eerste oudejaarsavond en ga zo maar door! Na de eerste tandjes hadden wij afgelopen week een heel andere mijlpaal, namelijk een halve verjaardag! Mijn kleine meisjes, bij de geboorte nog geen 45 centimeter en een ruime 2 kilo, waren op 13 April alweer zes maanden. 

 

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd en Mila & Jade hebben veel geleerd. Voor alles een eerste keer en wat hebben wij er daar veel van beleefd in de afgelopen zes maanden. De eerste prikjes, geen feest, een eerste tandje, klein feestje en de eerste keer een fruithapje, een heel groot feest! Van te voren riep ik als hardst, dat doe ik niet, de hele tijd met een camera achter mijn kind aan lopen. Trust me, I'm the worst! Ik loop de hele dag met mijn spiegelreflex camera door het huis en als ik die even niet kan meenemen heb ik gelukkig mijn iPhone nog in de buurt. Ik wil alles vast leggen, leuk voor later... Ik weet niet voor wie, misschien wel alleen voor mij, maar ach, je kan het maar hebben!

 

Met 5 maanden ging ik al op zoek naar een leuk idee voor de halve verjaardag van Mila & Jade. De eerste vraag die ik naar mijn hoofd geslingerd kreeg was: 'Ga je dat elk half jaar doen?'. Nee, natuurlijk ga ik dat niet elk half jaar doen, maar dat eerste half jaar vind ik zo bijzonder. Van een klein hulpeloos  wezentje naar een echt minimensje. Ik vind het zo bijzonder, hoe ze elke dag veranderen, leren en zich razendsnel ontwikkelen. Het liefst zou ik elke dag vieren, elke dag een taart bestellen en het hele huis vol leggen met confetti. Elk moment is waardevol en het leven moet gevierd worden.

 

Een week voor de dag bestelde ik bij de plaatselijke banketbakkerij een halve taart. Een taart die zijn nog nooit eerder hadden gezien en die zij wel zouden kunnen maken. Ik kocht een standaard en wat stof voor een mooie strik. De taart zou geleverd worden met goudkarton en alles was geregeld. De taart moest opgehaald worden bij de bakkerij, want mocht hij dan niet goed zijn, zou er ter plekke nog iets aan gedaan kunnen worden. HELAAS! Met ophalen leek er niets aan de hand, maar eenmaal thuis bleek de taart niet zo netjes afgewerkt te zijn, en dat is het understatement van het jaar. Gelukkig is er op de foto niet veel van te zien, maar uiteraard baalde ik enorm!

 

Het mocht de pret niet drukken en dus nodigden wij opa & oma uit om de taart te komen opeten. Uiteraard werden er van te voren foto's gemaakt, leuk voor later. Er werden cadeautjes meegebracht en dat was dat, het eerste half jaar zat er op. Het eerste half jaar hebben wij gevierd, met een foto, met taart, maar vooral met heel veel liefde!

 

Liefs van 

Denise

 

Te vinden op Instagram via:

@tweetegelijk

 

Taart is van: Banketbakker in Purmerend 

Taart standaard: Hema

Confetti: Wibra

Kleding: Z8 kinderkleding

Stoeltjes: Bumbo

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0