Roomtour van Noud

Het Stijlen van de babykamer begon zodra ik wist dat het een jongen was. Het moest een stoere kamer worden waarbij zwart en wit centraal stonden. Al snel kwam ik bij Mevrouw Aardbei terecht waar ik de stoere poster van Nijntje had besteld. (Miniwilla) Zo kwam de inspiratie om een superhelden kamer te maken. Ook heb ik op haar site de Batman muurstickers gekocht en de zwarte letterbanner. De Batman slinger en poster heb ik op een markt in Hengelo gevonden. Het kaartje superhero in training is van Roozje en de paperbag is van CarlijnQ. Ik wilde ook graag een Batman muziek mobiel. Deze heb ik speciaal laten maken bij Dodiforkids. Toen Noud geboren was konden de naamblokken van HipenHout natuurlijk niet ontbreken in zijn kamer. Ik ben heel blij met hoe zijn kamer geworden is en als ik stoere Batman spullen op internet tegenkom kan ik het niet laten om het te bestellen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0