Review Bugaboo Cameleon

Wij hebben een Bugaboo Cameleon tweedehands van mijn schoonzus. Een prima wagen en we zijn er erg blij mee! Als we een nieuwe hadden gekocht dan had ik wel een ander model en een andere kleur gekozen. Ik vind dit model vrij klassiek en ik hou zelf wat meer van stoer grijs. Maar we zijn er hartstikke tevreden over!

Het inklappen was wel even een dingetje in het begin. Ik weet nog wel dat ik ooit op de parkeerplaats stond met een huilende Indy in de Mai-Cosi, en dat ik hem niet ingeklapt kreeg. Uit pure frustratie belde ik mijn man op en riep al dat ik dat ding lekker op de parkeerplaats zou achterlaten anders... Gelukkig kwam ik er daarna vrij snel achter dat ik de opzetstukjes voor de Maxi-Cosi er vergeten was af te halen, en ja dan klapt hij niet in...

 

Verder zijn we erg tevreden. Als je het inklappen door hebt gaat het dus prima. Wij hebben geen andere wagen dus ik kan niet vergelijken of een ander merk makkelijker gaat. Hij rijdt soepel en licht, en het fijne aan de Bugaboo vind ik het formaat van de wieg. Ook na 6 maanden kan je kindje er vaak gewoon nog in liggen, wat heel fijn is omdat dit gewoon beter voor hun ruggetje is als ze nog niet zelf kunnen zitten. We hebben hem laatst omgebouwd naar zitstand zodat Indy wat meer van de wereld kan zien. Er zitten dan 3 standen op zodat je hem achterover in ligstand kan kiepen, in halve zitstand (dus niet teveel rechtop, wat fijn is voor deze leeftijd (7 maanden) en je kan hem helemaal rechtop zetten. 

 

We nemen hem ook mee op vakantie naar Curaçao, fijn dat er ook een universele klamboe voor te gebruiken is. 

 

Het enige nadeel: Het mandje onderop is vrij klein, maar ook daar wen je aan. 

 

Groetjes

Chantal

Reactie schrijven

Commentaren: 0