Review Easywalker Mosey

Easywalker Mosey 

Tja... dan ben je zwanger en moet je in het oerwoud van kinderwagens op zoek naar wat het beste bij jou past. Gelukkig kwam ik al snel uit op de Easywalker Mosey.

 

Want als je net als ik vrij klein woont, lees in een appartement in Utrecht. Wil je gewoon geen ruimtevaartschip als wagen. De Mosey is compact en vrij klein dus ideaal voor mij! Ook is de Mosey ligt van gewicht. Want je sleurt jezelf al een breuk als kersverse mama.

 

De Mosey heeft als bijzonder kenmerk dat hij in te klappen is met de reiswieg erop. Dit vind ik vooral heel fijn als ik hem in de auto moet meenemen.

 

De Mosey kan prima gebruikt worden in de stad. Fijne bijkomstigheid is dat ik heel makkelijk ga winkelen, aangezien hij prima tussen de winkelpaden door kan. Ik bestuur hem dan met één hand wat heel fijn is. Klein nadeeltje is wel dat er niet heel veel onderin de wagen kan. Maar daarnaast zitten er wel 2 haken op waar je extra tassen aan op kan hangen.

 

Het gebruik van de wagen is ook dik in orde. Niks geen hele handleidingen doornemen. 

 

En dan de prijs. Die ligt toch echt wel een stuk lager dan andere wagens. Dus wil je een leuke wagen die stoer is afgewerkt, zonder veel poespas én van Hollandse bodem? Mosey it is!

Reactie schrijven

Commentaren: 0