Review Bugaboo Buffalo

Ik kreeg voor mijn verjaardag van de familie mijn Bugaboo Buffalo Classic donkerblauw. Ik noem deze kinderwagen de Rolls Royce onder de kinderwagens! Ik ben enorm blij met deze wagen! Stiekem was het een droom die uitkwam dat ik samen met Zoë in deze (vind ik) prachtige wagen door Noordwijk mocht tuffen. Waarom ik er zo blij mee ben? De Bugaboo Buffalo is een super fijne wagen waarvan de reiswieg extra lang is, waardoor mijn dochter er tot 6 maanden in heeft kunnen liggen. Bij de wagen wordt een Earosleep matrasje geleverd, dit gaf mij veel veiligheid omdat ik deze ook in Zoë haar wiegje en ledikantje heb liggen. De wagen stuurt echt super makkelijk (ook met maar 1 hand) en heeft twee grotere wielen zowel voor als achter wat echt een MUST was voor ons.  (die kleine wieltjes vonden ik en mijn vriend helemaal niet fijn!) We wonen namelijk aan het strand en deze wielen maakt het mogelijk om op elk soort terrein gemakkelijk te rijden. Of dit nou over het strand, duinen, kiezels, bos of gewoon de stoep is met wind, zon of sneeuw. Ook is het bagage mandje wat groter dan vele andere wagens wat ideaal is voor mij. Ik heb zelf namelijk geen rijbewijs en ga dus overal naartoe met de wagen. Dat ik het mandje lekker vol kan proppen met alle boodschappen is super fijn! Sinds een korte tijd hebben we die wagen omgebouwd van wieg naar stoel. Omdat mijn dochter nog vaak in slaap valt tijdens het wandelen vind ik het ideaal dat ik de stoel kan kantelen zodat ze kan liggen. Nu kijkt ze nog naar mij maar als ze straks wat groter is kunnen we haar omdraaien zodat ook zij de wereld lekker kan gaan ontdekken. Ook een pluspunt is de extra lange kap tegen de zon. Zoals ik al zei wonen wij aan het strand en zijn hier dan ook vaak te vinden zodra de zon schijnt, deze kap zorgt ervoor dat Zoë lekker kan zitten of liggen zodat dat ze geen last heeft van de zon, ik zelf vind een Dooky voor je wagen helemaal niets en zelfs een beetje eng, deze kap vind ik dus ideaal! Ikzelf vind het inklappen van de wagen best wel ingewikkeld... maar zoals ik al zei ik heb geen rijbewijs dus dit gebeurd niet vaak! Ik ben zelf 1.80m en heb vaak van mensen gehoord dat ze de Bugaboo dan te laag vinden. Ik zelf ben het hier helemaal niet mee eens, de Buffalo is namelijk hoger dan de andere Bugaboo wagens en ik en mijn vriend houden van gezellig op een terrasje zitten met vrienden waardoor deze wagen juist erg fijn is, hij past bij onze levensstijl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0