Review Bugaboo Cameleon

Waarom dan toch een Bugaboo?

 

De Bugaboo is klein en compact. Aangezien ik maar 1.58m ben, loop ik veel prettiger achter deze wagen. Ik loop het meeste achter de kinderwagen, dus voor mij was dat echt wel heel belangrijk.

Mijn man is een stuk langer. Voor hem is de wagen best wel aan de lage kant, maar je kunt de duwstang omhoog zetten en dat gaat dan ook prima. Alleen is de bak dan wel echt laag.

 

Wat ik echt fijn vind aan de Bugaboo, is de boodschappenmand. Deze is erg ruim dus je kunt er super veel in kwijt. Klein minpuntje is dat als je de bak erop hebt staan, de opening tussen de bak en mand niet heel groot is. Als je kindje eenmaal zit, is de ruimte tussen het kinderzitje en de boodschappenmand wel heel groot. Nog een voordeel vind ik de foam banden. De banden kunnen niet lek en je hoeft ze dus ook niet op te pompen. De bak en het zitgedeelte word opgemaakt van 1 rek, waardoor je de bekleding gemakkelijk kan wassen en ook opbergen. Want je kunt alle bekleding zo plat opvouwen.

 

Een kinderwagen uitkiezen is een heel persoonlijke keuze. Test zeker alle wagens uit. Wat vind je fijn en wat niet? Zet op papier de voor- en nadelen. Dat zal je keuze een stuk makkelijker maken!

Reactie schrijven

Commentaren: 0