Review Bugaboo Buffalo Diesel

Sommige vrouwen willen een Fiat 500, VW Up of een mini en ik wilde een Bugaboo Buffalo Diesel Denim (want ik heb geen rijbewijs). Dat is mijn Ferrari onder de kinderwagens. Sinds de release van deze Limited edition wist ik dat dit hem moest zijn. (Dat er nog geen potentiële papa in het spel was daar gelaten.)

De Buffalo is een wagen voor de avontuurlijke ouder aldus Bugaboo. Wij hebben hem getest offroad in het bos en tijdens mijn wekelijkse wandelingen naar de stad. Wat deze wagen perfect maakt zijn: de grote wielen. Deze zijn ideaal op klinkerwegen/ trein in en uit/ spoorweg overgang etc. Als je hier soms vrouwen/mannen ziet kloten met de Bugaboo Cameleon met die kleine voorwielen in de stad bij stoepjes en spoor overgangen dan loop ik extra trots met mijn Ferarri zo voorbij.

 

De bak staat hoger van de grond en is ruim, in veel andere reiswiegjes zijn baby's zo uitgegroeid. De duwstang kan ook gemakkelijk hoog afgesteld worden en de wielen kan je vast klikken voor als je door bijvoorbeeld het zand wil lopen.

 

Het is wel een zwaardere wagen, maar wat wil je als "avontuurlijke ouder" heb je natuurlijk spierballen.

 

Bugaboo heeft tegenwoordig een extra grote kap op de wagen, dit vind ik onwijs fijn voor mensen die steeds in je wagen proberen te loeren en tegen de felle lampen in winkels. Rits je de kap even open en je trekt hem zo naar voren. Weg felle lampen of loerende ogen. 

 

Ik heb er een voetzak van de Bugaboo Bee Diesel Rock in om het plaatje compleet naar mijn zin te maken. Gelukkig was manlief zo slim om in week 7 van de zwangerschap de wagen al te reserveren, zodat we deze niet mis liepen. 

 

Denk je ook om de veiligheid? Ik loop letterlijk overal naartoe en heb daarom verlichting op mijn wagen. Goed zichtbaar, ook in het donker.

 

CallistaReactie schrijven

Commentaren: 0