Review Dubatti One

Wij maken gebruik van de kinderwagen Dubatti One alleen verkrijgbaar bij Babypark. Waarom wij in eerste instantie voor deze kinderwagen hebben gekozen is vanwege het uiterlijk van de kinderwagen en het makkelijke inklappen waardoor hij makkelijk te tillen is. Sinds Maart 2017 hebben wij de kinderwagen in gebruik en dat bevalt ons heel erg goed. Hij functioneert eigenlijk op alle ondergronden, we zijn er zelfs al mee naar het bos geweest en ook dit was geen probleem. Wat wij zelf als grote pluspunt ervaren zijn; dat hij zelfstandig kan blijven staan als het onderstel is ingeklapt, de ruime reiswieg en de wendbaarheid van de kinderwagen. Ook wel heel prettig is dat hij in hoogte is in te stellen en zo ook nog prettig is wanneer je zelf langer bent. Een nadeel aan de kinderwagen vind ik toch wel de kleine boodschappenmand, ik dacht dat ik hier weinig hinder van zou ondervinden maar het is toch wel lastig. Iets met een beetje gewicht kan je er sowieso niet in kwijt want dan zakt die door. Je kan de Dubatti zelf samenstellen qua kleuren zo kan je hem dus helemaal personaliseren. Wij hebben bij de kinderwagen ook het autostoeltje aangeschaft van Cybex en dit is echt een perfecte combinatie. Doormiddel van de adapters welke je op de Dubatti bevestigd klik je zo het autostoeltje er op en het staat ook nog prachtig! Het voordeel van ons autostoeltje van Cybex is ook nog dat deze plat kan zodat je kindje niet zo lang in de verkeerde houding ligt. 

 

Alles samen gevat zijn wij zeer tevreden over deze kinderwagen en kunnen hem iedereen aanraden

 

Liefs

Jaimy

Reactie schrijven

Commentaren: 0