Review Easywalker Mosey

Ik heb gekozen voor de Easywalker Mosey in het zwart, dit is een zeer compacte kinderwagen. Hartstikke makkelijk in gebruik, de reiswieg en zitting zijn er met 1 klik op te bevestigen. De reiswieg heeft aan de voorkant 2 elastieken touwtjes waarmee je de reiswieg gemakkelijk plat kan maken voor eventueel in de auto, zodat je meer plek hebt voor andere spulletjes. Daarnaast is de kinderwagen met 1 hand in te klappen, super easy! De Easywalker heeft zowel achter als voor foam bandjes, deze kunnen niet lek gaan maar het rijd altijd nog heerlijk. Het zijn niet hele grote banden, waardoor de wagen heel wendbaar en met 1 hand te besturen is. De duwstang is gelukkig niet van foam, dit blijft dus mooi en scheurt niet kapot. Onderin zit een boodschappenmand die groot genoeg is voor allerlei boodschapjes. Ik ben werkzaam bij de Prénatal, waar ik veel wagens zie en ken. Toch vind ik de Easywalker Mosey het beste bij mij passen, omdat deze zeer klein inklapbaar is en niet te groot overkomt. Ik heb gekozen voor de kleur zwart, zodat alle kleurrijke accessoires erbij passen! 

 

Voor een goede en fijne kinderwagen , adviseer ik om sowieso langs een babywinkel te gaan voor alle informatie over kinderwagens. Je zult dan merken dat er erg veel kinderwagens afvallen. Belangrijkste vind ik dat de hoogte van de duwstang, reiswieg en zitting goed is vanwege je rug die anders teveel belast word. En natuurlijk dat de kinderwagen fijn loopt. 

 

Ik ben onwijs blij met mijn kinderwagen, tot nu toe nog geen problemen mee gehad!

Reactie schrijven

Commentaren: 0