Review Joolz Day

3 jaar geleden is onze zoon geboren. Destijds woonde wij in een bovenwoning in Den Haag. Wij vonden het belangrijk dat de wagen niet zoveel zou wegen omdat wij altijd een trap op moesten. Daarnaast was het belangrijk dat hij makkelijk was in te klappen en niet heel veel ruimte in zou nemen. Ook hadden we een budget en wilde echt niet meer kwijt dan €1000,-. De wagen moest er ook nog een beetje stoer uitzien want er zou tenslotte een jongen in gaan liggen. Veel winkels en websites later hebben wij uiteindelijk gekozen voor de Joolz Day in Turtle Green! De wagen werd heel compleet geleverd, eigenlijk alle accessoires zaten erbij. En (!) onder de €1000,-!

 

Toen we eindelijk naar buiten mochten, merkte ik dat de wagen heel licht reed en stuurde. Je kunt hem 360 graden draaien met 1 hand. Hij is erg stabiel. Daarmee bedoel ik dat als je over een straat met kleine steentjes loopt, je kindje niet helemaal door elkaar geschut wordt. De wagen is niet erg breed waardoor je door veel paden in winkels gewoon kunt lopen. Onderin de wagen zit een klein mandje voor je boodschappen. Wij hebben wel de bijgeleverde boodschappenzak gebruikt, omdat het mandje niet altijd voldoende ruimte heeft. Na de wagenbak zit er een mooie 'stoel' bij. Hij kan helemaal plat of rechtop. Ons niewschierige aagje kan alles zien en hele dagen mee op stap en toch lekker slapen. De bekerhouder is makkelijk voor flesjes onderweg. De luiertas bied meer dan voldoende ruimte om alles mee te nemen. De luiertas is eenvoudig op te hangen aan de wagen zodat dat je niets extra's moet aanschaffen. Het zit namelijk op de wagen zelf.

 

Afgelopen Januari zijn wij voor de tweede keer ouders geworden. Nu ligt onze dochter in de wagen. Turtle Green staat heel leuk met zacht roze of zalm roze. Wij hebben een meerijd plankje van Joolz besteld. Op deze manier genieten wij met z'n vieren van heerlijke wandelingen. De wagen is nog steeds goed en ziet er nog steeds mooi uit.

 

Als ik nu opnieuw de keuze zou moeten maken voor een wagen zou ik zeker nog een keer een Joolz wagen kopen!

 

Groetjes

Daisy

Reactie schrijven

Commentaren: 0