Review 4 rider Active

Wij gebruiken met veel plezier de Mutsy 4 rider Active kinderwagen. Het is al een ouder model. Toen wij nog maar net wisten dat we in verwachting waren, hadden kennissen van ons deze kinderwagen op Marktplaats gezet. De kennis in kwestie is ook lang (1.95m) en vond deze kinderwagen erg prettig in gebruik. Aangezien mijn man 2.07m is en ikzelf 1.88m en dus ook niet de kleinste ben, dachten wij dat dit het proberen waard was. We hadden nog een uitje naar het Babypark in Enter gepland staan. Zouden we hier een mooiere/nieuwere/betere/nog hogere wagen vinden, dan was dit tweedehandsje altijd nog geschikt voor bij mijn ouders thuis, die straks ook regelmatig gaan oppassen (was de gedachte).

 

De mooiste Bugaboo's, Stokke en Dubatti's zijn voorbij gekomen in Enter. Een aantal konden ook aardig hoog ingesteld worden. Ik vond vooral de Stokke erg prettig lopen en mooi qua vormgeving... Maar ja, eigenlijk bleef in mijn achterhoofd dat ik de Mutsy ook erg fijn vond lopen en eigenlijk ook prima vond. Die 1500 euro hebben we dus aan hele leuke andere dingen kunnen besteden in het Babypark. Sowieso ben ik een voorstander van een tweede leven voor producten. Tijdens mijn verlof/nesteldrang periode heb ik heel marktplaats afgestruind. Van een roze koekoeksklok, tot tweedehands Tommy Hilfiger baby pakjes. In huize van den Heuvel is het allemaal welkom! Ook in mijn woonplaats Enschede ga ik regelmatig even neuzen bij een hele leuke tweedehands winkel met kindermode (Bimbamhuisje).

Bijkomend voordeel is het handige mandje onderin, precies op maat voor ons hondje Coco (zoals je op de foto ziet). Zo kan zij lekker meeliften als ze moe is.

Enige nadeel van de Mutsy 4 rider kinderwagen is dat hij niet zo heel compact is bij het inklappen. Ik heb al aan m'n man voorgesteld dat onze volgende auto toch een Range Rover moet worden... OF toch een andere kinderwagen ;-)

 

Esther

Reactie schrijven

Commentaren: 0