Review Bugaboo Cameleon 3

Hoi lieve allemaal!

 

Mijn naam is Nikky, 26 jaar oud, kom uit een klein dorpje in Brabant, en ben samen met mijn grote liefde Rik. In September 2016 zijn wij First Time parents geworden van onze zoon Javi! Ik werk als assistente in een orthodontisten praktijk, en af en toe schrijf ik blog's voor website's als Babystraatje en Life by Nikkie. 

 

Nikkie vroeg mij een stukje te schrijven over onze keuze in kinderwagens, dus met veel plezier ga ik hier voor zitten!

 

Toen ik net zwanger was begon het al te kriebelen!! Welke kinderwagen zouden we gaan nemen. Ik sleepte mijn man overal mee naartoe, (haha!) en maakte al snel mijn voorkeur voor de Bugaboo duidelijk. Mijn man vond vooral het uiterlijk van de wagen heel belangrijk en bleef twijfelen tussen de Joolz en de Bugaboo. Jullie snappen natuurlijk ook wel dat het uiteindelijk de Bugaboo geworden is. Zeg maar eens nee tegen een zwangere vrouw! ;-)

 

Bij Bugaboo is er genoeg keuze in kleur en model. Dus we hadden nog een hele hoop beslissingen samen te maken, haha!

 

We weten heel goed wat we mooi vinden, en vaak hangt daar ook een prijskaartje aan. En zo ook dus deze keer. We kwamen uit bij de Bugaboo Cameleon 3. Er was nog een twijfel tussen de Kakhi kleur, en de special edition Bugaboo blend. Uiteindelijk liet ik mijn man kiezen , omdat ik beide gewoon heel mooi vond. En tadaaa! Een week later werd in een grote doos onze Bugaboo Blend, netjes thuis bezorgd.

 

Alle onderdelen incl. gebruiksaanwijzing zaten in de doos, en we konden beginnen met het in elkaar zetten van de wagen. Jullie moeten echt weten dat zowel mijn man als ik absoluut niet technisch aangelegd zijn, dus we zagen de bui al hangen. Het bleek verassend makkelijk en de gebruiksaanwijzing was goed te volgen. Binnen 30 min zat hij (netjes) in elkaar! Het leek wel een aflevering van buurman en buurman maar we did it! Trots op ons!

 

Toen ik hem eenmaal echt in gebruik kon nemen, vond ik het ook een heerlijke wagen. Het inklappen is super makkelijk en hij is compact. Ik heb een Toyota Aygo, niet de grootste auto dus, en daar past hij makkelijk in de kofferbak.

 

Ook ideaal aan de Bugaboo Cameleon 3, is dat je de kap uit kan ritsen, en verder door kan klappen. Als je kleine wondertje dan heerlijk een dutje doet, heeft hij nog minder afleiding van buiten af!

 

Sinds een maand heb ik de wieg omgebouwd naar stoeltje. Ook dit was erg makkelijk om te doen. Je zet je kindje vast met een vier pits gordeltje, dus hij springt er niet zomaar uit! De opties met de stoel zijn ook erg fijn, zo kan je hem echt als buggy gebruiken met de stoel van je af, en ook kan je hem met de stoel naar je toe gebruiken voor als je je kindje nog in de gaten wilt houden. Deze gebruiken wij op het moment. Ook fijn als je kindje onderweg in slaap valt, is dat je de stoel nog kan kantelen naar ligstand.

 

Al met al vind ik het nog steeds een hele mooie wagen en ben heel blij met mijn Bugaoo Blend! En niet alleen ik, maar ook Javi zit er prinsheerlijk bij in zijn mooie wagen!

Ook mijn man vind het een fijne wagen, hij zet gemakkelijk het handvat iets hoger. Bij mij staat hij op de laagste stand. (ja, ik ben inderdaad niet heel erg groot) Hij loopt er altijd als een trotse papa achter, dus wat wil ik nog meer! Haha!

 

Veel liefs en groetjes,

Nikky

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0