Review Joolz Day

Voor ik mijn prachtige Joolz kocht, had ik een andere kinderwagen in mijn bezit. Maxi-Cosi Mura 3. Op zich een fijne wagen, maar toch niet helemaal naar onze zin. Jaxx (mijn zoontje van 5 maanden) was het liggen in de reiswieg al snel zat. Hij wilde alles kunnen zien wat er om zich heen gebeurde en dus wilde ik de overstap maken naar het wandelwagen zitje. Ik vond dat de Maxi-Cosi Mura 3 geen fijn zitje had voor Jaxx. Het was óf liggen, óf zitten. En zitten dat kon en kan hij dus nog niet. Op zoek naar een wagen met een tussenoplossing!

 

Lang leve Google! Ik twijfelde tussen een Bugaboo of een Joolz. Deze wagens hebben namelijk beide een relax stand: Dat is een stand tussen liggen en zitten. Ideaal voor Jaxx! Op Marktplaats kwam ik bijna een nieuwe Joolz Day tegen. Ik was opslag verliefd! De Joolz ziet er super stylish uit, rijdt echt heel soepel en heeft te gekke accessoires. Dat soepel rijden is echt fijn, je wurmt je overal makkelijk doorheen!  Ook vind ik dat de Joolz heel makkelijk in elkaar te 'vouwen' is. Het word dan een mooi compact pakketje, wat je makkelijk weg zet in je woonkamer/kast of schuur. Ook in de auto is dit natuurlijk heel handig.

 

Met speciale adapters kan er ook een Maxi-Cosi op. Van Joolz zelf zijn er ook autostoeltjes, maar ik had zelf nog een Maxi-Cosi. Wat ik zelf een erg fijne accessoire vind is het grote boodschappennet. Je hebt een kleine zoals elke kinderwagen, maar Joolz  heeft nog een extra grote. Heel handig als je wat meer boodschappen wilt halen! Het mandje onder de wagen, vind ik daarentegen wel weer erg klein. Maar goed, als dat het enige minpuntje is...

 

Wat vind Jaxx er eigenlijk van? Hij kan natuurlijk nog niet praten, maar ik merk dat hij het echt heel fijn vind. Waar hij in de vorige wagen na een uur begon te 'jammeren', zit hij er nu rustig 2 uurtjes in te spelen met zijn wagenhanger. Ik ben blij dat ik de Joolz heb gekocht en hij kan zeker nog jaren mee!

 

Tamara

Reactie schrijven

Commentaren: 0