Review Joolz Geo

Yaaaay, je bent zwanger en jullie zijn vast dolgelukkig! Vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest in je handen hebt komen er zoveel vragen in je op en op je af, zoals welke kinderwagen moeten we kopen, want de 1 lijkt nog beter en nog mooier dan de andere.

 

Wij twijfelde tussen drie kinderwagens, de Dubatti, Stokke en de Joolz Geo. Mijn vriend en ik zijn allebei behoorlijk lang, dus het was zeker belangrijk dat het 'stuur' van de kinderwagen lekker hoog kon (het ene stuur kan namelijk hoger dan de andere). Verder vonden wij een grote boodschappenmand belangrijk en hij moest er natuurlijk ook een beetje mooi uitzien. 

 

De Dubatti viel voor ons al snel af omdat wij vonden dat het stuur niet hoog genoeg kon. Dus toen waren er nog twee kinderwagens over. We gingen bijna voor de Stokke, maar uiteindelijk toch voor de Joolz Geo gegaan om de volgende redenen:

 

Joolz Geo:

- Rijdt prettig en licht

- Goed en hoog verstelbaar stuur

- Makkelijk inklapbaar

- Wij hebben een grote auto, maar ook voor een kleinere auto prettig. Je kan de Joolz namelijk makkelijk uit elkaar halen (zoals de wielen en de boodschappenmand) en hij is ook weer heel makkelijk in elkaar te zetten.

- Grote boodschappenmand

- Zoals hierboven al vermeld, boodschappen mand kan je makkelijk van de kinderwagen afnemen, heel handig met boodschappen, dan hoef je niet telkens te slepen en/of heen en weer te lopen je kan namelijk alles in 1 keer meenemen. 

- De Joolz Geo is verkrijgbaar in heel veel kleuren en kleuren combinaties

- Lederen stuur (ook hierbij kan je zelf de kleur uitkiezen en eventueel met of zonder stiksels)

- Mocht er in de toekomst een tweede kindje bijkomen dan is dit ook mogelijk bij de Joolz Geo, er kan namelijk nog een wiegje onder geplaatst worden

- Het matrasje van de wieg is ademend (vergelijkbaar met een aerosleep matras)

- Joolz heeft ook een eigen Maxi-Cosi oftewel de Joolz iZi Go Modular in samenwerking met BeSafe. Deze kan je in precies dezelfde kleur als je kinderwagen bestellen.

- Er zijn veel uitbreidingsproducten (zonneklep, luiertas- regenhoes, parasolletje etc.)

 

Het enige wat bij ons tegen viel was dat er een soort van slag in het wiel zat. We hebben het frame twee keer terug moeten sturen. Nu is het gelukkig wel verholpen en hij rijdt heerlijk!

 

Ik hoop dat ik iemand heb kunnen helpen in de geweldige kinderwagen jungle?! Heel veel plezier in de zoektocht, want die is toch ook wel erg leuk!

 

Liefs,

Daniëlla

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0