Review Mutsy Igo pure

Toen wij een kinderwagen gingen uitzoeken wisten we niet zo goed waar we op moesten letten, het fijnste is natuurlijk ervaringen horen van mensen om je heen. Nadat we wat winkels hadden bezocht en door allerlei foldertjes hadden gebladerd hadden we ons oog al heel snel laten vallen op de Mutsy Igo pure. De eerste indruk was, WAUW! Wat vonden we de wagen er mooi uitzien maar was hij ook handig? Kon je de wagen makkelijk inklappen? Was hij niet te zwaar? Vrienden van ons hadden deze wagen dus zijn we even gaan kijken, naar hun ervaringen gevraagd en ze waren erg enthousiast. Toen we in Ibiza op vakantie waren daar andere vrienden van ons die ook dezelfde wagen hadden, mijn vriend heeft de hele vakantie de wagen in en uit geklapt, opgetild en toen hebben we dus meteen mogen ervaren hoe fijn de Mutsy Igo pure wel niet is, wij waren om! Het is echt een heerlijke wagen. Zelf rij ik in een Twingo en hij past perfect achterin, ik hoef er maar 1 groot wiel af te halen. Hij is ook heel fijn en makkelijk in te klappen tot een klein pakketje, als je wil kunnen zelfs ook alle wielen er af gehaald worden. Ook is hij licht in gewicht waardoor ik al vrij snel na mijn bevalling ook zelf de wagen in en uit de auto kon halen, dit vond ik erg belangrijk.

 

Hopelijk kunnen jullie wat met onze ervaringen, succes bij het uitzoeken van jou Stroller!

 

Simone

Reactie schrijven

Commentaren: 0