Review Mutsy Igo

We zijn zwanger! Nu komen er allemaal aankopen aan en vooral de kinderwagen, een grote maar belangrijke uitgave! Ik had mijn zinnen gezet op de Joolz Day, de blauwe kleur. Maar jeetje, wat is deze kinderwagen prijzig zeg! Mijn oog was gevallen op de folder van Prenatal, de mama mazzel dagen. Hup, in de auto en naar Groningen naar de Prenatal. Even wezen kijken, en ook nog even bij de baby dump en de Babyplanet naar binnen gelopen om te vergelijken. Onze ogen vielen ook op de Mutsy kinderwagens maar ik had nog steeds mijn zinnen gezet op de Joolz. Weer terug bij Prenatal waar een Mutsy Igo voor in de winkel stond voor de helft minder dan de Joolz. Toch bleef ik naar de Joolz lopen maar mijn vriend had de Mutsy Igo gepakt en hiermee een rondje gelopen. Ik moest hem maar eens proberen want hij voelde geen verschil tussen de Joolz en de Mutsy en er zat toch een aardig prijs verschil tussen. Ik liep een rondje en inderdaad, hij liep prima! Ik ging even verder kijken bij de Mutsy kinderwagens want je hebt twee types. De Mutsy Evo en de Mutsy Igo. Ik vond de bak van de Mutsy Evo persoonlijk niet zo mooi. De bak van de Mutsy Igo vind ik wat strakker. Na wikken en wegen, financiële plaatje door genomen want het is een bak met geld, toch voor de Mutsy Igo gegaan en wat ben ik er BLIJ mee!

 

We wonen in een dorpje in Friesland en ik moet ongeveer 10 minuten lopen voordat ik in het dorp ben. Zodra het mooi weer is lopen we dus ook even naar het dorp of naar het strand want het dorpje ligt aan het IJsselmeer. De bak en het onderstel zijn heel makkelijk van en op het onderstel te klikken. De adapters van de Maxi-Cosi kunnen op het onderstel blijven zitten wanneer je de wagen hebt ingeklapt. Je moet wel wat harder aan de Maxi-Cosi trekken om hem van de adapters af te halen maar na een paar keer doen gaat het steeds makkelijker! Ik heb een Peugeot 107 en het was een vereiste dat de kinderwagen hierin kon. Nu kan ik de bank platgooien en de kinderwagen er op deze manier inzetten met Tess bij mij voorin. (Airbag uit) Maar hij kan ook in mijn kleine kofferbakje! Alle banden kun je namelijk van het onderstel afhalen en dan past het prima en heb je een vrij compact onderstel. Ook zijn er losse luchtbanden te koop voor bijvoorbeeld het bos of vakanties. Het enige nadeel van de Mutsy vind ik dat er geen haken aanzitten waar je de luiertas aan kan hangen. Ik heb zelf losse haken gekocht waar ik de luiertas aan heb hangen. Nu heb ik het mandje vrij voor de boodschappen, een bekerhouder etc. Zeker de moeite waard om hier ook eens naar te kijken! De wagen heeft bij ons de nodige kilometers al gemaakt in 12 weken en nog vele die zullen komen.

 

Groetjes,

Anita

Reactie schrijven

Commentaren: 0