Roomtour van James

 

Het kamertje van je kindje, daar ben je 9 maanden lang mee bezig of in mijn geval langer, want vanaf het moment dat mijn kinderwens om de hoek kwam kijken begon ik ook met het fantaseren over de babykamer. 1 ding stond wat mij betreft vast, als we een jongetje zouden krijgen word de kamer blauw en als het een meisje zou zijn roze.

 

Ik had een compleet beeld in mijn hoofd hoe het kamertje er uit zou moeten komen zien. Toen wij eenmaal wisten dat wij in verwachting waren van een jongetje ging ik dus ook helemaal los, heerlijk vond ik het en wat was het fijn om in zijn kamertje te zijn toen hij nog in mijn buik zat en te fantaseren over hoe het zal zijn als hij geboren is.

 

De hoofdkleuren zijn blauw, wit, grijs en zilver.

 

- Bedje, commode en wandrekje zijn van Babypark de Newport collectie

- Hemeltje/klamboe en de blauwe sterren zijn van Baby's Only

- Sterren kussen, handdoekjes en hydrofiel doek zijn van Zara Home

- Letterpopjes Huisjeno56 

- Letterslinger Storm en Loet

- Aankleedkussenhoes, kruishoes, cijferblokken, voetballetje, glazenbol zijn van Bambam

-Mandje op de commode van Riverdale

-Babybadje Bebejou

- Skipakje Esprit

- Kleedje van vanastenbabysuperstore

- Nijntje Nijntje

- Prullenbak en muziekmobiel van Prenatal

 
Commentaar schrijven

Commentaren: 0

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.