Feestjes van mama Jacqueline

 

Feestjes, het liefst vier ik iedere dag feestjes. Het leven is één groot feest, alleen moet je zelf de slingers ophangen las ik een keer. En dat doe ik volop! Waarom zal je niet af en toe eens groots uitpakken, er zijn toch al genoeg 'gewone' dagen?

 

Mijn man begint mij nu ook helemaal te snappen. Hoe bijzonder is het, dat hij mijn babyshower regelde toen ik zwanger was van onze tweede zoon. Hij wilde mij eens goed in de watten leggen en mij eens goed verwennen. En geloof me, dat is meer dan gelukt!

 

Hij had zonder mijn weten om al de mensen die belangrijk voor me zijn uitgenodigd. Hij had zelfs een vriendin in het complot zitten die mij de desbetreffende ochtend meenam, voor een kopje thee om 09:00 uur in de ochtend!! En dat voor een single vriendin zonder kids die normaal op een vrije dag niet voor 12 uur haar bed uit komt. Ergens vond ik dat wel raar natuurlijk. Maar wat was de verrassing mega groot toen ik weer thuis kwam en het hele huis vol zat met visite. Er was taart, er hingen slingers en er waren allemaal spelletjes bedacht en uitgewerkt. Zo moest ik baby kleertjes ophangen met een grote XL beer in mijn hand, ik moest geblinddoekt een luier verschonen van een pop en we moesten met z'n alle baby foto's raden van bekende mensen. Wat een held die man van mij!

 

 

Zo werd het eerste feestje voor Riley gevierd, terwijl hij niet eens geboren was! Natuurlijk moesten er snel nog meer feestjes gevierd worden. Toen Riley 6 maanden werd, hadden wij weer een enorme mijlpaal met zijn vieren bereikt. Na de geboorte van Riley kwam ik terecht in een postnatale depressie. Als behalve feest natuurlijk! Maar door dat alles werd ik mij er wel heel erg bewust van dat de tijd enorm aan je voorbij vliegt. Waarom zou je alleen de eerste verjaardag van je kindje vieren als een half jaar net zo belangrijk is! Met een half jaar taartje vierde wij zijn halve verjaardag. Brengt, die net als mama helemaal gek is op feestjes, genoot met volle teugen.

 

 

Zelf ben ik helemaal gek van thema feestjes, lekker alles in 1 bepaalde thema en dan lekker los gaan. Ik vond bij Riley een panda feestje helemaal passen. Brendt had al vroeg een voorkeur voor auto's terwijl Riley het liefste met diertjes aan het spelen is. Op het gebied van panda versiering was nog niet veel te verkrijgen. Zo heb ik zelf een panda piñata in elkaar geknutseld en wat slingers. Via mijn favoriete taart winkeltje heb ik een taart en cupcakejes besteld. De kids gingen allemaal naar huis met een goodiebag gevuld met berenchips in een panda zakje, met een panda knuffeltje en een panda notitieboekje. 

 

-X-

Jacqueline

Reactie schrijven

Commentaren: 0