VACATION UPDATE ALERT!!

Het is al weer een eeuwigheid geleden dat ik zelf een blog heb geschreven!!

Na al die te leuk mommy stories schoot het er allemaal gewoon even bij in. Maar het is aftellen geblazen... Aftellen naar onze eerst echte vakantie naar het buitenland! Wanneer wij vertrekken is Wess bijna 7 maanden en ik vind het reuze spannend maar tegelijkertijd ook een enorm verantwoordelijkheid want je neemt toch je kindje mee naar een vreemd land...

 

Frankrijk is voor ons zo vreemd nog niet want mijn man en ik zijn er al enorm vaak geweest maar het feit dat je gewoon zoveel kilometers van je huis vandaan bent, brengt toch wat spanning met zich mee. Zeker omdat dit ook onze eerste keer als gezin is! Wij hebben besloten om met de auto op vakantie te gaan. Ten eerste omdat dit voor mij een veilig gevoel geeft dat als het echt niet goed gaat we gewoon weer terug naar huis kunnen vertrekken maar ook omdat ik alles wil meenemen wat ik op mijn lijst heb staan. JA LIJST JA HIHI!! Wanneer je met een vliegtuig op vakantie gaat heeft dat als voordeel dat je snel op plek van bestemming bent. In ieder geval sneller dan met de auto! Nadeel hiervan is, je zit gebonden aan de inhoud van je koffer...

 

Wij gaan dit jaar met de bus van mijn man op vakantie! BUS? Ja, je hoort het goed! Een Opel Vivaro waar ENORM veel spullen in kunnen! (Ik houd ervan) Ik heb mijn kans gepakt (manlief zag dit namelijk eerst niet zo zitten) en ben dolblij omdat ik nu gewoon letterlijk ALLES mee kan mee kan nemen wat ik mee WIL nemen! Met de bus of met een gewone personen auto is toch een heel verschil. Kinderwagen, campingbedje, badje, koffers, eigen beddengoed.. tja het is namelijk ook de eerste keer voor mij dat ik naar een camping ga... SLIK!! Niet zo'n wc rol onder je arm camping maar een camping met je eigen privé huisje. ER ZIJN GRENZEN NATUURLIJK!! Ik heb echt alles over voor mijn kleine mannetje maar ik in een tent of iets dergelijks, dat gaat nooit gebeuren...

 

Maar goed, er zijn mama's die al helemaal ingeburgerd zijn in het vakantieleven met het gezin, maar voor mij is alles nieuw. Daarom dacht ik dat dit een geweldige kans is om mijn ervaringen met jullie te delen! Want hoe gaat dat nou zo'n autoreis met je kleintje? Wat neem ik allemaal mee? Wat moet ik allemaal nog regelen voor we weg gaan? En het aller belangrijkste, misschien hebben jullie wel handige tips voor mij!

 

Dit alles bespreek ik elke maandag. Elke maandag schrijf ik mijn wekelijkse Vacation UPDATE!! Wanneer wij eenmaal gearriveerd zijn houd ik jullie op de hoogte van onze vakantie stories en geef ik tips en stuggles waar ik tegen aanloop.  

 

Deze week ga ik alvast beginnen met wat spullen in huis halen. Ook staat deze week het aanvragen van Wess zijn identiteitskaart op de planning. 

 

Denk je nu bij jezelf, ik wil ook graag mijn vakantie ervaringen delen? Dit kan natuurlijk altijd! Laat dan even een reactie achter in de comments en je hoort zo snel mogelijk van mij terug!

 

VEEL LIEFS

Nikkie

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Elinr (dinsdag, 16 mei 2017 07:41)

    Meis die reis.komt helemaal goed! Niet te druk maken en lekker genieten. Die kleine man gaat het vast fantastisch doen. Waar gaan jullie heen in Frankrijk want dat kan soms nog bijna 8 uur rijden verschillen hihi. Maar geloof me dat komt vast goed. Hoe kleiner ze zijn.hoe fijner t is haha.