Mommy Lindsey's Love story

He popped the question

 

Tandenborstels..CHECK, make-up om er de hele dag flawless bij te lopen.. CHECK, genoeg outfits voor het komende half jaar.. CHECK! Snel gooi ik de laatste musthaves in mijn koffer voor ons weekendje Parijs. Super spannend, ons eerste mini-vakantie samen. 

Niet wetende dat Devin ondertussen beneden stiekem de hand vroeg aan mijn vader, knal ik mijn haar in een rommelige knot en duik ik gauw mijn bedje in. 

04:00 uur en de wekker gaat. Vol gezonde spanning maak ik Devin wakker, "kom schat, tijd om op te staan. Je kunt nu echt niet snoozen". Met frisse tegenzin stapt ook Devin het bed uit en begint zich klaar te maken voor ons weekendje weg.

 

Daar zitten we dan, aan wachten tot wij het vliegtuig in kunnen. Devin zag er lichtelijk gespannen uit. "Gaat het schat?" vraag ik hem. "Ja hoor, ik ben gewoon nog een beetje moe". Ik besluit hem maar even met rust te laten zodat hij even rustig 'wakker' kan worden. Achterf had het natuurlijk niets met vermoeidheid te maken maar dat wist ik toen nog niet.

 

EINDELIJK... daar zijn we dan! We besluiten om eerst onze koffers naar onze hotelkamer te brengen zodat we daarna rustig als twee echte toeristen het prachtige Parijs kunnen verkennen. Je kent het wel...camera in de ene hand, plattegrondje in de andere, beetje kibbelen onderweg.

 

Na twee dagen in de stad van de liefde rond geslenterd te hebben, stond dan het 'hoogtepunt' van ons weekendje op het programma, de Eiffeltoren bezoeken. Na ongeveer een half uur in de rij te hebben gestaan, was het dan rond 23:30 uur zover. We werden met nog wat andere bezoekers de lift in begeleid op weg naar de eerste etage. Devin wilde graag naar het aller hoogste punt van de Eiffeltoren. Ik vond de eerst etage wel hoog genoeg. Maar aan de andere kant...een half uur in de rij staan en gefouilleerd worden op plekken waar je 'u' tegen zegt...voor alleen de eerste etage. Licht misselijk van de spanning besluit ik toch maar om met Devin naar het hoogste punt te gaan. 

 

Daar gaan we dan, in de lift op weg naar bestemming 'Sommet' en handje vol bezoekers op de top. Ik had het wel al gezien. Devin zei dat hij nog heel even wilde kijken naar het mooie uitzicht. Ineens was het 00:00 uur. De Eiffeltoren was verlicht en zoals elk uur, begonnen honderden, misschien wel duizenden lichtjes te knipperen. "Wauw, wat is dit mooi!" Terwijl ik dit mooie uitzicht in mij op nam pakte Devin mijn hand vast en ging op 1 knie en ja hoor... daar was hij dan, dé grote vraag "wil je met mij trouwen?". Verbaasd keek ik hem aan "huh, wat doe jij nou, gekkerd". Terwijl hij dit vroeg pakte hij een doosje en deed deze open. Ik zag dat er een prachtige ring in zat (oké, dit is dus geen grap) "Ja!".

 

It's about to get REAL...

Het was 24 Augustus 2015, op deze datum zijn wij gratis voor de wet getrouwd. Voor ons was dit slechts een formaliteit. Pas na de huwelijksinzegening op zaterdag 29 Augustus 2015 waren wij in onze ogen pas echt getrouwd. Op deze dag vond ook het feest plaats.

 

 

Na drie jaar voorbereiding was het dan eindelijk zover. De grote dag waarvan iedereen altijd zegt dat deze zo snel voorbij gaat. Maar geloof mij, alles dat zo cliché klinkt is dus ook echt waar.

 

Devin en ik besloten dat wij elkaar pas in de kerk wilde zien. Hij sliep bij zijn vader en ik sliep in ons nieuwe appartement, nou ja slapen was het voor mij niet. Alles wat mis kon gaan passeerde in mijn gedachten. Alsof dat niet erg genoeg was, hoorde ik de taart, die wij zelf gemaakt hebben, op de grond vallen. 

 

Vroeg in de ochtend ging mijn wekker. wat een nacht...Super moe, en misselijk van de zenuwen besloot ik mezelf toch maar klaar te gaan maken. "The show must go on" dacht ik. Langzaam aan kamen verschillende mensen bij mij thuis. De videograaf, fotograaf, de bloemist. Op dat moment wist ik dat het echt ging gebeuren. 

 

Het moment was eindelijk daar. Tijd om naar de kerk te gaan. Voor de deur parkeerde een mooie witte Rolls Royce uit de jaren 50. De chauffeur deed de deur van de auto open en hielp mij met instappen. Na zo'n lange tijd aan voorbereidingen en de zenuwen die door mijn lief gierden, onderweg naar de kerk om mijn toekomstige man te zien.

 

Na een korte rit kwam ik aan bij de kerk. Het was bloedheet. DING...DING...DING...DING!!! de kerk klokken luidde, dit was het signaal voor Devin dat ik bij de kerk was gearriveerd. Nog even een kort overleg met de ceremoniemeester en de bruidsmeisjes in de juiste volgorde en dan is het tijd om naar binnen te gaan. 

 

Daar liep ik dan. Over een witte loper naar het altaar, met mijn vader aan mijn zijde, muziek van Brian Mcknight (Marry your Daughter), op weg naar de man met wie ik de rest van mij leven wil zijn. Snel probeer ik wat gezichten in mij op te nemen van de mensen die in de zaal zijn. Tegelijkertijd wil ik niks missen van Devin. "Wauw!" wat zag hij er mooi uit! Gehesen in een prachtig getailleerde marineblauwe pak. Ik werd nog verliefder op hem dan ik al was. 

 

Na een korte preek was het moment daar voor het ja-woord en om onze gelofte uit te wisselen. Hier zag ik best tegenop omdat ik niet graag praat met veel publiek. Gelukkig, Devin ging eerst. "Met deze ring beloof ik jou nooit te zullen verlaten, goed voor je te blijven zorgen. wat er ook gebeurt. Je bent alles wat ik zoek in een vrouw, etc." Hierna schoof hij een prachtige gouden ring om mijn vinger. SMELT!

 

Oké, nu was het mijn beurt. Ik had niks voorbereid omdat ik niet wilde dat het ingestudeerd zou zijn of klinken. "Met deze ring beloof ik jou te steunen in alles wat je wilt doen en bereiken. En dat ik niet zal zeuren wanneer je weer een nieuw spelletje voor je playstation wilt kopen". Shit, zei ik dat nou echt?! Ach ja, zo een vaart zal het vast niet lopen met die games.

 

Nu waren we echt man en vrouw. Toen we richting uitgang wilden lopen riep iemand nog "En de kus dan?". O ja! Licht ongemakkelijk gingen we maar weer terug naar onze plaats en gaven elkaar een zoen. YES, nu zijn we echt getrouwd!

 

Na de huwelijksinzegening hebben wij met alle gasten wat gegeten, gedronken en tot in de late avond door gefeest. Voor het feest hadden wij een zaal gehuurd bij het Van der Valk hotel in Houten. De zaal was super mooi versierd met paarse bloemen, kaarsjes en zelfs een Chesterfield bank zodat je even kon bijkomen van het dansen. Een dansje hier...een wijntje daar...iedereen was lekker los. Gelukkig hadden wij een mooie deal kunnen sluiten met Van der Valk en konden onze gasten tegen een mooie korting blijven overnachten. Het was 01:00 uur, tijd om af te sluiten maar niemand wilde weg en vroeg de DJ om nog 1 liedje te doen. Zelfs het personeel van Van der Valk zat gezellig mee te swingen achter de bar. 1 liedje werden er 2 en 2 werden er 3. Uiteindelijk was het dan echt tijd om lekker naar boven te gaan. We sloten de dag af met een leuke groepsfoto.

 

De volgende ochtend hebben wij met alle gasten die zijn blijven slapen heerlijk ontbeten en na gekletst. wat was het een prachtige dag. Vol spanning en emoties. En geloof mij, alle clichés zijn echt waar!

 

Liefs 

Lindsey

Reactie schrijven

Commentaren: 0