Prenatal 4 standen buggy 'Melange'

De Prénatal buggy 4 standen “Melange”.

 

Hoi mama’s,

 

De Prénatal buggy “Melange” is een goede tip voor elke mama die nog een goede buggy zoekt! Hij is betaalbaar, ziet er mooi uit en is ook nog eens heel comfortabel voor je kleintje.

De buggy

De buggy heeft een aluminium frame en wordt geleverd met 5-puntsveiligheidsgordel met body protectors, boodschappenmand en een zon- en windkap met extra zonneklep en kijkvenster. Je kan de rugleuning makkelijk met één hand verstellen in 4 posities van zit naar slaapstand. Super fijn toch? Er zit vering op alle foamwielen wat zorgt voor extra comfort voor je kindje. De voetensteun is ook verstelbaar. De voorwielen kunnen zwenken en op de achterwielen zit een centrale rem.

 

Veel buggy’s zijn aan de prijzige kant en als je niet heel veel budget hebt is dit een super oplossing. Hij ziet er ook nog eens heel luxe uit met een mooie stof en een hele mooie zonnekap. Het zitvlak is heel comfortabel dus je kleintje zit heerlijk. De buggy weegt 7,4 kg en is geschikt vanaf 6 maanden tot maximaal 15 kg. 

 

Ben je al enthousiast?! 

Ik ben heel erg blij met deze buggy en zouden hem iedereen aanraden. Hij is heel makkelijk in gebruik en ziet er mooi uit. Zo kan je in stijl een rondje door het park of de stad! 

 

Wat zo ideaal is aan deze buggy is, is dat hij makkelijk in en uitklapbaar is. Je hoeft maar één hendeltje omlaag te drukken en binnen een handomdraai ready to go! Ook inklappen is heel makkelijk: met maar één handeling is de buggy ingeklapt en leg je hem gemakkelijk in je auto.

TIP!

Test de kinderwagen of buggy altijd in de winkel. Voel of de kinderwagen/buggy lekker rijd en of je hem praktisch vind. Bijvoorbeeld met inklappen, dragen en ofcourseheel belangrijk: of hij in je auto past!

Mommy’s be ready to stroll the day away!

Reactie schrijven

Commentaren: 0