Review van de Joolz Day

 

Toen ik in verwachting was ging mijn voorkeur van een kinderwagen direct uit naar een "Joolz Day".Dit kwam omdat ik het een prachtig design vond. Ik hoefde er dus niet lang over na te denken en heb een joolz day gekocht. Nu ik er bijna vijf maanden gebruik van heb gemaakt heb ik voor- en nadelen ondervonden. 

De voordelen van een Joolz is dat het een ergonomische wagen is. De wagen staat hoog en de duwstang kun je in verschillende hoogtes verstellen. Hierdoor hoef je niet te bukken. Ik woon twee hoog en maak vaak gebruik van mijn auto, daarom moet ik de joolz day veel tillen en inklappen. Met al deze activiteiten stoot ik nog wel eens ergens tegen aan. Ondanks dat ik een klungel ben blijft mijn wagen wel heel. Het is dus een stevige wagen voor onhandige typetjes zoals ik ;)! Wel vind ik de joolz zwaar.

Als je twee hoog woont en elke dag drie trappen op moet lopen met een wagen van +- 10 kilo dan is dit best zwaar. 

 

Het inklappen van de Joolz gaat in het begin wat stroef, maar na een aantal keren oefenen heb je het zo onder de knie. Het uitklappen van de joolz is heel simpel en gaat met één beweging bijna vanzelf. Wat natuurlijk het aller belangrijkste is, is hoe de wagen loopt. Ik vind het een heerlijke wagen om mee te wandelen. Het gaat allemaal erg soepel en de wagen voelt ook niet zwaar aan tijdens het lopen. Ik vind het dan ook heerlijk om met de kinderwagen een boodschap te halen. Wat wel een nadeel is, is dat de joolz day niet veel ruimte heeft voor boodschappen. Om deze reden heb ik een joolz boodschappennet gekocht. Deze is heel erg fijn alleen wel onhandig als je de reiswieg gebruikt. Je krijgt namelijk de boodschappen er heel moeilijk in. 

Er zijn dus toch wel een aantal nadelen met een Joolz Day. Ondanks de kleine nadelen ben ik toch wel heel blij met onze Joolz.

 

Liefs 

Richella

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0