Review van de Born Lucky Combi

Op het moment dat je weet dat er een kleine op komst is, duik je gelijk in alle boekjes en websites op zoek naar de perfecte spulletjes voor je baby! Zo dus ook de grote zoektocht naar een geschikte wagen. Al snel kom je er achter dat de keuze enorm is.. Maar wat is nou het grote verschil tussen alle wagens?

Ik ben van mening dat je pas weet wat je wilt kopen als je het ook daadwerkelijk getest hebt. Dus hup in de auto op een zonnige zaterdag, even een rondje babywinkels! De ene wagen nog mooier dan de ander, maar wat daar ook bij komt kijken is het prijskaartje! De verschillen zijn enorm.. Wij wilden niet per se de duurste of de goedkoopste wagen, maar ergens tussenin leek ons wel wat. We hebben verschillende merken en modellen getest, met als uitkomst dat de duurdere wagens zéker meer comfort hebben, maar dat enkele middenklasse wagens ook goed te doen zijn!

Wij kozen uiteindelijk de Born Lucky Combi, een wagen van het merk XAdventure. Het is niet de goedkoopste van het merk, want daaraan merkte we wel dat het kwalitatief wat minder was. 

Onze wagen heeft een mooi en strak design en is qua comfort prima. Hij is goed wendbaar en wat voor ons belangrijk is, hij heeft een hoge duwstang. Je kunt hem uitschuiven wat fijner is dan een duwstang die je naar boven en beneden kan 'draaien'. Hierdoor loop je alleen maar dichter bij de wagen als je de stang verder omhoog doet, wat resulteert in het schoppen tegen de wagen als je loopt. De wagen heeft een grote boodschappenmand wat ideaal is als je wat boodschapjes nodig hebt en je bent te voet. Onze kleine bink ligt/zit heerlijk in de wagen! Ook is de wagen (evenals de meeste wagens volgens mij) makkelijk in te klappen. 

Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds blij met deze wagen, zeker nu we merken dat je eigenlijk niet eens zo lang met deze wagen doet. We hebben inmiddels ook een buggy aangeschaft (Mini by Easywalker XL) voor onze vakantie met het vliegtuig, en ik denk dat we die ook regelmatig zullen gebruiken. We hebben voor de buggy wel bewust gekozen voor een van de duurdere omdat je daar veel langer mee doet! Tot je kindje een jaar of 4 is gebruik je de buggy dus leek het mij verstandig om daar wel wat meer in te investeren. En ook deze aankoop zijn we super blij mee! 

Een ieder heeft zijn eigen wensen en budget wat ook een grote rol kan spelen. Mijn advies is; ga vooral veel testen en kijk aan de hand daarvan wat je zelf prettig vindt!

Liefs, 

Reactie schrijven

Commentaren: 0