Review van de Mutsy Evo

 

De termijnecho zag er met 11 weken keurig uit. Eindelijk, even geen spanning meer en nu echt genieten van het kleine wonder in mijn buik! Mijn man en ik hadden van tevoren afgesproken dat als de termijnecho goed was, we één grote aankoop zouden doen. 

We liepen trots de babywinkel binnen en keken rond bij de kinderwagens. We waren op zoek naar een makkelijke, mooi ogende en – niet geheel onbelangrijk – een betaalbare wagen. Door dat laatste punt viel de Bugaboo al af en hielden we de Mutsy en Joolz over gezien we die beide qua design het mooist vonden. 

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Mutsy Evo Urban Nomad (kleur: dark grey met dark grey chassis). In de winkel hadden ze een parcours waar je met de wagen kon rijden om het op diverse terreinen uit te proberen en de Mutsy vonden wij het fijnst. Het gemak waarmee je de wagen manoeuvreert op de diverse ondergronden, het degelijke design en de prijs-kwaliteit verhouding waren de belangrijkste punten voor ons om voor de Mutsy Evo te kiezen. 

De kinderwagen gebruiken we nu ongeveer twee maanden en ik ben nog steeds ontzettend blij met onze keuze! Naast bovenstaande pluspunten ben ik ook heel tevreden over het gebruikersgemak en het comfort dat het zowel voor de baby als de bestuurder geeft, iets wat Mutsy ook als pijlers gebruikt voor deze kinderwagen en niets is minder waar. De kinderwagen is makkelijk te vervoeren doordat je ‘m in twee simpele stappen opvouwt en kunt opbergen. Het ideale aan de Mutsy Evo is dat hij naast eenvoudig ook klein en plat opvouwt (de banden kun je eraf halen om het onderstel nog kleiner te maken) en er een speciaal haakje op het onderstel gemonteerd is wat het geheel bij elkaar houdt als je het oppakt. Hierdoor wordt het onderstel handzaam en eenvoudig te verplaatsen en past het zelfs in auto’s met een kleine achterbak.  

Een ander punt voor mij was de ruimte onder de reiswieg of de buggy voor boodschappen of andere tassen. Hoewel ik hier minder waarde aan hecht dan bijvoorbeeld de uitstraling of het gebruikersgemak, vind ik het toch fijn om genoeg ruimte te hebben om spullen in te leggen. Doordat er een stang in het midden van de boodschappenmand zit kun je minder hoog stapelen, maar het houdt wel je spullen op z’n plek ;-).

Al met al is het een heerlijke wagen! Hopelijk heb ik je wat wijzer gemaakt over deze wagen en wens ik je heel veel plezier met het vinden van jullie kinderwagen!

Liefs, 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0