Roomtour van Daley

Waar is alles verkrijgbaar:

 

- De wishbone bike staat super stoer op Daley zijn kamer en heb ik gekocht bij Kidsdepartment

- De meubels heb ik gekocht bij Baby en Tiener en zijn van het merk Bipita

- Gordijnen laten maken bij de Kwantum

- Behang is van de Praxis

- Aankleding is van Baby's Only

- De mand is van Riviera Maison

- Bordje BOY gemaakt door schoonzusje

- Dekens en nijntje knuffels komen van de Prenatal

- Bordje is van Riviera Maison

- Stoel en LEGO box gekocht bij Bol.com

- Plaid gekocht bij Oliveandmint 

- Dekentje van Baby's Only

- Lakentje van Cute Rebel

- Het kleine kastje is van de Action

                                   


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.