Vakantie update deel. 2!!

 

Hoi lieve allemaal!

 

Het is vandaag weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe VACATION UPDATE online staat!

Over 4 weekjes zitten wij al lekker met onze voetjes in het Franse zeewater! HOE LEKKER!!

Afgelopen week ben ik langzaam aan begonnen met het verzamelen van spullen wat ik graag mee wil nemen op vakantie. 

Daarom heb ik een lijstje gemaakt met alles wat ik denk nodig te hebben (voor 12 dagen) op de camping. 

Denk je dat ik nog iets vergeten ben? Laat het mij vooral even weten want alle tips zijn natuurlijk welkom! 

 


Verzorging:

 • Balneum voor in bad
 • Neutral voor bad en douche
 • Bepanthen
 • Naïf verzachtende babyolie
 • Aftersun
 • Zonnebrand 50+
 • Washandjes
 • Luiers
 • Zwemluiers
 • Babydoekjes (Genoeg meenemen i.v.m. de hoge prijs van de doekjes daar)
 • Tandenborstel
 • Tandpasta
 • Nagelvijltjes
 • Hydrofielen doeken (Ook de XXL variant)
 • Thermometer
 • Wikkeldoeken/badcape
 • Bye Bites
 • Kinder pleisters
 • EHBO Creme
 • Kinder paracetamol
 • ORS
 • Slabbetjes
 • Geurzakjes voor de poepluiers

Kleding:

 • 10 Korte broekjes
 • 2 lange broeken 
 • 12 T-shirtjes met korte mouwen of zonder mouwen
 • 3 shirts met lange mouwen
 • 12 Rompers
 • Schoentjes
 • 5 paar sokjes
 • 2 petjes
 • Jasje
 • Zwembroekjes

Gelukkig verwachten we geen koud weer, maar in de avonden weet je nooit hoe snel het afkoelt buiten. Beter te veel meenemen dan te weinig!

Eten:

 • Avent Stomer & Blender
 • Flesjes
 • Spenen
 • Melkpoeder
 • Poeder voor papfles
 • Bewaarbakjes
 • Tussendoortjes
 • Nederlandse snacks (die bekend zijn voor je kleintje)
 • Lepeltjes voor het hapje

Natuurlijk zit je daar niet zonder eten en is er ook van alles te koop. Maar aangezien je kindje meestal aan de 'vaste maaltijden of snacks' gewend is, dan is het fijn om dit ook op het vakantie adres te kunnen geven! (Dan weet je in ieder geval zeker dat je kindje gewoon blijft eten.)Afgelopen week haalde ik bij de Lidl deze 3 tubes voor de handwas.

(€1,39 p.st)

Aangezien je kleintje nog niet vlekkeloos kan eten, (althans onze Wess nog niet) en wij geen wasmachine bij de hand hebben, leek het mij een goed idee om deze tubes in huis te halen. 

Hoewel ik eerst dacht dat Wess niet veel meer aan zou hebben dan een romper overdag (naast een zwembroek natuurlijk) hebben we ook de avonden nog... Het is zonde om vieze kleertjes zo de koffer in te gooien dus probeer ik Wess zijn kleertjes wel elke dag te wassen.

Ook gaat de pot met Vanish mee! Vanish is echt onmisbaar geworden in mijn leven. Zeker nu Wess tandjes begint te krijgen, zegt dit al genoeg toch...?! 

 

 

Nu Wess ook last heeft van een eczeem huidje, is het erg belangrijk om zijn huidje vet te houden. Natuurlijk smeren we de hele dag door met zonnebrand maar wanneer Wess niet in de zon zit, houd ik zijn huidje graag vet met Aftersun of  met verzachtende babyolie van Naïf. Het zijn allemaal natuurlijke producten en geschikt voor de gevoelige babyhuidjes.

AANRADER!! Kost iets meer, maar het zijn echt heerlijke producten, (geen betaalde reclame) en ook al zijn het natuurlijke producten, er zit een heerlijk luchtje aan waardoor je het met plezier op je kindje smeert!

 


Zoals jullie op de bovenste foto kunnen zien ligt Wess op een zwart met wit gekleurd kleed. Dit is een strandlaken die ik bij de Xenos heb gekocht deze week. Dit kleed koste €13,95 en dit heeft een heel goed formaat om Wess op te laten spelen zoals bijvoorbeeld op het strand, gras of waar dan ook. De afmeting is ongeveer 1,50m bij 1,50m. En aanzien Wess nog niet kruipt en op 1 vaste plek blijft zitten is dit super fijn dan alleen een strandlaken van 90 cm breed!

 

Ook heb ik nog een strand setje (emmertje, harkje, gietertje en schepje) bij de Wibra gekocht voor €3,99. Zo kan Wess zich goed vermaken met zowel zand als water! Ook staat er op de planning voor deze week het aanschaffen van een opblaasbaar badjeIk zag dit voorbijkomen bij een andere bekende mama blogger en zij heeft er een hele goeie ervaring mee! Dus misschien ook wat voor jullie? 

 

Dan is er nog de bekende struggle wat we doen met onze kinderwagen. Wij hebben een Stokke Trials en hoe dol ik ook op deze kinderwagen ben is het wel een heel kolossaal ding om mee te nemen (ook al hebben we plek genoeg). Sowieso is dit een kinderwagen die graag meegenomen word wanneer er niet goed op gelet word, dus misschien is het een idee om een buggy aan te schaffen?

Maar wat voor buggy is handig.. Zelf ben ik enorm verliefd op de Bugaboo Bee. En mijn man weer op de Buggy MiniZo lastig die keuzes weer... Maar als je hele stukken gaat lopen daar, dan wil ik mijn kinderwagen toch weer niet missen, want volgens mij rijd een buggy niet zo comfortabel... Althans niet als je luchtbanden gewend bent!

 

Mochten jullie DE TIP hebben voor mij... LET ME KNOW!! 

 

Deze week gaan wij pasfoto's laten maken voor Wess en vragen wij een identiteitskaart aan! Dus volgende week meer hierover. Voor nu wensen wij jullie allemaal een hele fijne en zonnige week toe!

 

Veel liefs,

Nikkie

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0