Archief Jan. 2017

Januari 2017


30 Jan 2017 By Nikkie

Ongesteldheid

Al een jaar geen last van gehad en ineens was het daar weer!! Je eerste maandelijks periode komt weer om de hoek kijken. Maar hoe verloopt de eerste keer na je bevalling? Read more...


Date 28 Jan 2017 By Nikkie

Wat ik anders zou willen

Wat had ik anders willen doen tijdens de zwangerschap en tijdens mijn bevalling..?? Bij een aantal zaken stond ik niet stil. Daarom geef ik dit graag mee aan alle andere mama's dit wel te bespreken. Read more...


Date 31 Jan 2017 By Nikkie

 Ineens met zijn 3tjes

Onze eerste zomervakantie is geboekt!! Van ineens altijd met zijn tweetjes ga je nu met zijn 3tjes op vakantie. Waar hebben wij allemaal op gelet tijdens het boeken van onze vakantie? Read more...


Date 25 Jan 2017 By Nikkie

Nu 2 maanden als mama

Wess was dinsdag al weer 2 maandjes oud!!

En jeetje wat vliegt de tijd voorbij.

Maar hoe ervaar ik nu mijn leven als mama..??

Read more...


Date 27 Jan 2017 By Nikkie

Wat heb je nou echt nodig?

De baby uitzetlijst. Je kan ze op allerlei websites vinden en je ziet dat de hoeveelheden en inhoud ervan vaak verschillen met elkaar. Maar wat vind ik nou wel of niet nodig om te hebben..? Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0