Het verhaal van mama Anne

 

Een kindje dragen, in veel landen de gewoonste zaak van de wereld en doen moeders niet anders, hier vindt iedereen t toch wel een beetje bijzonder, ook al zeggen ze dat vaak niet haha.

Ik heb het geluk gehad dat ik deze draagdoek van mijn nicht heb gekregen, haar kindjes pasten er niet meer in en ze vond het reuze zonde om hem in de kast te leggen tussen de mottenballen. Dus ik werd er blij mee gemaakt. Ik heb me dus ook niet verdiept in welke draagzak het beste, fijnste en meest relaxte draagt maar dat had zij al gedaan.

Het was wel eventjes knutselen hoe je deze nu het beste om kon doen maar dit bleek super makkelijk te gaan, ook zonder hulp kun je zo op pad.

Wij hebben een hondje en gaan graag wandelen. Maar soms heb ik helemaal geen zin om de kinderwagen mee te sjouwen en dan pak ik lekker de draagdoek. Gezellig kletsend lopen, alle blaadjes aanraken die we tegenkomen, Fae kan alles super goed bekijken en mama kan eindeloos kusjes geven op haar hoofdje, wat wil je nog meer!

De draagdoek die ik heb is de Bandolino Poplin, grijs met een zwarte ster erop, echt een super fijne draagdoek en wat ik heb gezien ook nog eens super betaalbaar (altijd fijn, hou je geld over voor andere dingen hihi)

Wij doen nog even een stukje! 

Liefs Anne en Fae

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0