Hoera, Babette 6 maanden!

 

10 december 2016 om 09.35 uur werd er een prachtig mooi meisje geboren. Onze dochter, onze roze wolk, een meisje dat mij mama gaat noemen. Meteen was Babette heel tevreden en lag ze op mijn borst de wereld in te kijken en te sabbelen op haar vuistje.., wat een geluk en wat vliegt de tijd. Onze lieve Babette vult het huis met liefde en plezier, met haar bruine kijkers windt ze haar papa om haar knuistjes en met haar guitige en gulle lach wil je haar gewoon opvreten…, maar wat vliegt de tijd…, en wat doet ze het goed.., wat is Thijn (nu) dol op zijn zusje…, en dan vieren we op 10 juni 2017 alweer haar Half Happy Birthday! 

In december 2016 was ik nog een echte Instagram virgin…, had me er gewoon nooit in verdiept.., was een enorme ver van mijn bed show, wat zou mij dat medium nou kunnen brengen?

Maar al gaande weg, krijg je er lol in, leg je verbanden, maak je kennis met de wereld van vreemden die toch een beetje eigen worden en ook zo begint dit idee en de uitvoering van de Half Happy Birthday van Babette!

Het begon allemaal met een post van @tweetegelijk bij @lifebynikkie over de halve verjaardag van haar twee kindjes. Ik dacht nog.., grappig idee maar ik sla deze keer even over, even geen hysterie deze keer.  Toen kwam er een post voorbij van @steef_suus_photography_styling met een prachtige setting van een mooi meisje in een bos die met allemaal vrolijks en gezelligs gefotografeerd werd, maar vooral de rustige groene kleur van de bomen en het bos overheersten.  Ook @lunaberry_za droeg haar steentje bij toen zij prachtige flamingo cupcakes postte op haar account. Toen begon mijn hart toch wel snel te kloppen.., dat wilde ik ook…, maar ja 10 december is het winter…, dus geen shoot in het bos…, 

Al winkelend bij de HEMA kwam ik toffe roze pompoms tegen…, die gingen uiteraard mee naar huis, en uit mijn eigen loods5, lees mijn knutsel/ party schuur, kwam er nog meer rozes tevoorschijn…., 

Een paar weken geleden postte @oldschoolletters een prachtige illustratie van een flamingo met gouden accenten.., en toen was ik verkocht! Yauri maakte als verrassing niet een maar meerdere prachtige flamingo’s voor Babette, en daar ging ik mee los. Wat ben ik haar dankbaar dat zij zoiets moois heeft gemaakt voor onze dochter, she just makes my heart sing!

Een van de illustraties heb ik vergroot naar A0, beetje jammer dat de printshop het origineel kwijt raakte…, gelukkig had ik een kopie gemaakt…, de rest heb ik verkleind, geknipt en een touw doorheen geregen, en klaar was een perfecte slinger. 

 

 

Bij de Xenos kocht ik het grootste schildersdoek wat ze hadden en daar plakte ik de vergroting op. Best een happening om met een schilderdoek van 90x120 cm door het Centrum van Amsterdam te fietsen met een goed windje om dan vervolgens een van de drukste treinen van Nederland te trotseren met je doek. Ik had een foto moeten maken van al die blikken! 

@tekoddig maakte een tof broekje voor Babette met een flamingo printje erop…, en toen waren we klaar om te gaan.

Me, myself, Babette, Flora de flamingo, het schilderij en een heleboel tassen gingen op een zonnige donderdagochtend op pad…, naar een heerlijk bos hier in de buurt. Ik had al twee locaties in gedachten…, bij eentje was het licht niet goed bij de andere lag een enorme hondendrol…, dus ik ging bepakt en bezakt op zoek naar een andere locatie in het bos…, een wandeling van dertig minuten verder.., maar we found the perfect place…., daar heb ik alles opgezet en bij het opblazen van de laatste ballon werd Babette met stralende ogen wakker. 

Wat een heerlijke relaxte setting…, Babette was in opperbeste stemming en wat genoot ik van dit lieve meisje…, de wereld stond echt even stil…, en de vogels zongen hun mooiste lied.

De avond van tevoren had ik nog gekscherend tegen een vriendin gezegd.., kom je morgen helpen dan kan je bellenblazen?…, had ik ze allemaal maar meegenomen.., want die groep met 30 bootcampende bejaarden hadden vast graag die magical touch willen toevoegen. Maar deze chicken shit durfde het niet te vragen…, en heel eerlijk het moment was al perfect zoals het was.

Wat was dit een dag met een gouden randje…, en die Happy Half Birthday vieren we uiteraard in stijl met een Flamingo cupcake.., op naar de eerste verjaardag en lang leve Babette en Instagram.

 

Liefs Esther

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0