Roomtour van Kiki!!

 

Toen ik 5 maanden zwanger was ben ik begonnen aan de kinderkamer. Eerst schilderde ik de muren in de kleur 'Setting plaster' van Farrow and Ball, vervolgens ging ik op zoek naar meubels. Ik wist al dat ik de garderobe en het bed wilde dat ik bij Ikea had gezien, maar wilde geen hele kamer vol Ikea.

Ik zag de vintage commode online, maar het was een projectje. Ik heb hem geschuurd en daarna in mat wit geschilderd. Daar boven een plank van Ikea, met daarop handige kleine handdoekjes van Zara Home, met een houten borsteltje van Sophie de Giraffe. Daarachter houten Peter Rabbit  alfabet blokjes. rechts een houten naam treintje dat ik vond in een winkeltje in Barcelona, 'princess on the pea' van Maileg  en een spaarpot van John Lewis die ze van grandma kreeg. De rieten wasmand is van de Ikea, de gevlochten grote mand is vintage. 

Het bedje is dus wel van Ikea, ze slaapt in haar sleepyhead in dat bedje. De schommelstoel vond ik online, vervolgens heb ik hem laten zandstralen. Het kussen op de schommelstoel komt uit een klein winkeltje in Zeeland (cadeautje van opa en oma). Het kleine stoeltje is van Eds geweest, het konijnen kussen er op is van h&m home . De slinger met ballenlampjes is van @cottonballlights_uk

Vorige week ben ik begonnen met de tipi. Deze kocht ik op amazon. De kussens zijn bijna allemaal van @zarahome kids, de geverfde schapenvacht kocht ik bij @papertipi. Sterrenlampjes zijn van @lights4fun. Ik ben nog niet helemaal tevreden en ben momenteel een slinger van pompons en belletjes aan het maken. 

De speelgoedkist is een familie erfstuk van Eds, en de boekenkast is van @elc_uk. De tekening van het olifantje was een cadeau van mijn zus en is van @annaninanl

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.