Roomtour van Milana!!

 

Toen Milana 2 jaar werd heeft ze een nieuwe kamer gekregen. Ze slaapt nu in een juniorbed die we gescoord hebben via Marktplaats. Het dekbedovertrek heb ik laten maken door BL.kids. De sleepy eyes komen bij Kidswannahaves vandaan en het lederen grid strikje wat erboven hangt is van Thoughcookiestore en is er eigenlijk voor gemaakt om op kleding te spelden.

 

De toffe tipi tent hebben we deze week nieuw gekocht bij Xenos, hij was wat groter dan verwacht maar Milana vind het prachtig en zo kunnen wij er ook nog bij zitten. De kroon en de houten hanger boven de tipi heb ik zelf gemaakt. Het hobbelpaard komt van Marktplaats en hebben we mat zwart gespoten. Het jasje aan de Dippies wandhaak komt van OUaPC. Heel tof want je kan zelf de tekst aangeven die je er op wilt hebben.

Milana speelt heel veel met het keukentje van de Ikea.

We moeten elke dag wel soep of pannenkoeken komen proeven. Ik heb met zwart duct tape een huisje op de muur geplakt. De accessoires komen van Zeeman.

Omdat alles zwart, wit en grijs is heb ik er voor gekozen de kast roze te schilderen. Toch nog iets meisjesachtigs dacht ik zo. De panda naam poster heb ik besteld via Etsy en de 'home is where mom is' poster was een free printable via pinterest.

Het koffertje met de sleepy eyes is echt een favoriet! Deze heb ik gekregen in een van de Hip&mama boxen.

Dit is een verassings box met elke keer weer andere producten van verschillende shops. Het stippel broekje aan de wolken hanger heb ik laten maken door Mint&Cloud. De canvas opbergmand van de Hema gebruik ik voor het speelgoed.

 

En dan niet te vergeten het Angels huis. Bijna zonde om mee te spelen. Elke keer als ik een dagje naar Middelburg ga koop ik een Sonny Angel bij Lievelings. Het huis is een boeken kastje van de Ikea. Ik heb verschillende printjes uitgeprint en op de wanden geplakt.

De tipi, paperbag, vlaggetjes en het bureau heb ik zelf gemaakt en de meubeltjes komen van Ebay.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0