Unboxing "De Hippe Doos!

 

 

Ik had De Hippe Doos al zo vaak voorbij zien komen op Instagram en ik was zo benieuwd!! En toen ineens kwam de vraag voorbij of dat er bloggers waren die graag een unboxing willen doen! Maar natuurlijk wil ik dat!! En als kers op de taart ben ik uitgekozen dit te mogen doen voor jullie! HOE LEUK!!

 

Maar wat is De Hippe Doos nu eigenlijk?

Wanneer je zwanger bent mag je regelmatig een gratis box ophalen bij de bekendere winkels. Dit zit bomvol met 'reclame' folders en eigenlijk alles waarvan je hartje niet sneller gaat kloppen. Dat moest anders dacht Milou! Dit moet iets zijn waar je als mama WEL blij van moet worden!

Zo is De Hippe Doos ontstaan! Een doos vol met artikelen waar je hartje wel een sprongetje van maakt! Elke keer word er weer een nieuwe editie gemaakt met weer een hele nieuwe inhoud. Maar wat zit er eigenlijk in Editie. 3?

Ik laat het jullie zien! 

 

 

Denk je nu "Maar dit wil ik ook!!", dat kan! Maar LET OP, elke editie heeft maar een beperkte voorraad dus het is een kwestie van hand bij de knop wanneer deze beschikbaar worden gesteld!

Ook de afgelopen editie was namelijk binnen 1 minuut al uitverkocht! Maar als je ziet wat er allemaal in de doos zit, en dat voor die prijs, ik zeg MEGA AANRADER!!

Ik hoop dat ik je heb weten te enthousiasmeren. Kijk ook even op de website van www.dehippedoos.nl en houd de volgende editie in de gaten! Of volg De Hippe Doos ook op Instagram!

 

Niet alleen voor jezelf super leuk, maar ook enorm leuk om als cadeau weg te geven aan een mama of mama (to be)!

 

Veel liefs,

Nikkie

 

 

Deelnemende webshops die meedoen met De Hippe Doos zijn:

Reactie schrijven

Commentaren: 0