Kwebbels kinderboeken!!

 

Het leukste wat er is! Je kindje voorlezen voor het naar bed gaan. Plaatjes kijken, stemmetjes voordoen en vooral de fantasie die de kleintjes hebben doen je hart smelten! Wess is nu bijna 8 maanden en ik kan niet wachten om hem te zien glunderen van al die spannende en leuke verhalen. 

 

Een tijdje geleden ben ik benadert door Kwebbels kinderboeken. Of dat ik het leuk zou vinden om een boekenpakket voor Wess te ontvangen. Maar natuurlijk vinden wij dat leuk! Hoe meer boeken op de plank hoe leuker! Want de keuze word dalijk alleen maar groter! 

 

Wat is Kwebbels kinderboeken?

Kwebbels is een boekenclub die maandelijks een super leuk boekenpakket samenstelt voor baby's en kinderen van 0 tot twaalf jaar. Wat een feest voor de kids als dit pakket dan elke maand door de deur heen valt! En het fijne van kwebbels is, (heb er zelf ook een hekel aan) is dat je niet vast zit aan een abonnement! Je mag zelf kiezen hoeveel keer in het jaar je een boekenpakket wilt ontvangen. De pakketten zijn verdeelt in verschillende leeftijdsjaren. Het begint bijvoorbeeld bij de leeftijd van 0 tot 2 jaar en de opvolgende begint van 3 tot 5 jaar enz. Ook word er gekeken of het voor een jongetje of een meisje is! Zo krijg je dus ook geen prinsessenboek op de deurmat voor je kleine man! 

 

Ook zijn het boeken van de bekende TV programma's zodat de kinderen de meeste figuren al wel snel herkennen! Ik hoop dat ik je heb weten te enthousiasmeren! Kijk even op de website van www.kwebbelskinderboeken.nl en wie weet is dit ook wel iets voor kleine schat! Want je kindje blij maken is toch wel het leukste wat er is!

 

Veel lees plezier!

 

Veel liefs

Nikkie


Reactie schrijven

Commentaren: 0