Liefs van Cindy

Ik hou er van om nieuwe webshops te ontmoeten!

Dit keer kwam ik Liefs van Cindy tegen!

 

Maar wie is Liefs van Cindy eigenlijk?

Cindy is 31 jaar, en is altijd al creatief geweest. Ze houd er van om mensen blij te maken met leuke, unieke en zelf gemaakt producten. Leuk omdat het geschikt is voor baby's en kinderen, en uniek omdat je de producten kan krijgen zoals jij ze graag hebben wil! Hoe leuk is dat?! Ik kwam Cindy tegen toen ze nog druk bezig was met het opbouwen van haar webshop. Ze heeft er iets super moois van gemaakt dus ik raad jullie aan om zeker even een kijkje te nemen! Niet alleen leuk om voor je eigen mini iets te shoppen maar Cindy heeft ook hele leuke cadeau artikelen! 

 

Ik kreeg dit super leuke naam shirtje cadeau voor onze kleine man Wess! En wat is hij leuk!!

 

We zijn er enorm blij mee! Kwaliteit van het shirt is top en ook de opdruk blijft gewoon netjes na het wassen. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

 

Ook hebben wij nog een plusjes slinger voor op Wess zijn kamertje gekregen! Cindy heeft namelijk niet alleen een kledinglijn maar ook kan er je allerlei leuke accessoires vinden voor bijvoorbeeld de kinder en of babykamer! Inmiddels is Wess al bijna 8 maanden, dus al die lieve schattige baby spulletjes daar word Wess een beetje te groot voor.

Tijd voor een Room make-over!!

 

Heb je ook interesse in leuke inspiratie blogs over bepaalde thema's en te leuke DIY's?? Ook daarvoor kan je terecht bij Liefs van Cindy. Want naast haar webshop schrijft ze ook inspirerende blogs! Ik hoop dat ik jullie heb weten te enthousiasmeren! Neem zeker even een kijkje op haar website www.liefsvancindy.nl en ik weet zeker dat ook jij je winkelmandje gaat vullen!

 

Wil je meer weten van Cindy? Kijk dan ook even op haar Instagramaccount @liefsvancindy of op haar Facebookpagina @liefsvancindy!!

 

Veel liefs!

Nikkie

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0