Cakesmash van marvin!

Een cake smash

Wie kent het tegenwoordig niet. Plakkerige handjes, vieze voetjes en een versierde taart die je helemaal mag opeten en kapot slaan. Daarbij word alles nog gefotografeerd, zodat je thuis flink kan na genieten. Wie wil dat nou niet? 

Dus ik ging vol enthousiasme internet afstruinen, maar tot mijn verbazing is dat best duur. Dus besloot het niet te doen. Financieel is dat gewoon te duur en daar kunnen we vele andere dingen van doen. Alleen de ene foto na de andere foto zag ik op Facebook bij de mama's voorbij komen en hoe leuk is dat. Ik moest en zou het ook gewoon doen. Het zag er zo leuk uit en wilde het al vanaf de zwangerschap. 

 

Ik dacht waarom doe ik het niet gewoon allemaal zelf? Dat moet toch makkelijk kunnen. 

Op Pinterest kwam ik veel ideeën tegen. We gingen het thema koekie monster doen ook straks voor zijn verjaardag. De foto komt tenslotte op de taart. Dus bij de Action en Xenos versiering gekocht en daar ging ik hoor. Alles opzetten op de slaapkamer tegen de witte muur. Dat steekt  natuurlijk wel het leukste af met blauw. 

Als taart besloot ik een kwark taart te maken. Niet te zoet en toch een beetje gezond. In ieder geval beter dan zo een hele zoete taart. Ik had de naturel mix gekocht en blauwe kleurstof. Verder chocolade koekjes en Oreo’s om de mond en ogen mee te maken.

 

Voor de mond had ik alleen de buiten stukken van de oreo koekjes gebruikt. Dat fijn gemaakt en daar een mond mee gemaakt. Daarna moest hij 2 uur in de koelkast en ondertussen was de kleine man Marvin wakker geworden.

Even gegeten, gedronken en gespeeld en hop daar gingen we. Even andere kleren aan een donkerblauw kort broekje en een vlinderdasje te schattig gewoon. Ondertussen dat mijn man hem om ging kleden ging ik de taart nog even bijsnijden, zodat hij echt op koekie monster ging lijken.  

Daar gingen we ik zat klaar met de camera en fototoestel en mijn man had Marvin achter de taart neergezet. Dat gezicht, GEWELDIG. Hoe heerlijk om te zien hoe hij geniet van jou eigen creatie. Hij had de tijd van zijn leven koekjes overal een blauwe taart en overal versiering. Het was een feestje voor ons allemaal en ik ben zo trots op het resultaat. Heeft me veel geld gescheeld. 

 

Priscilla

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0