DIY project van mama Jonne!

 

DIY: naambord met touw

 

Onlangs gaf ik de kamer van mijn zoon Stijn een make-over. Met grijs en zwart wit als basis, daarbij wat okergele accenten én zijn geliefde autobehang dat mocht blijven. Bij een stoere jongenskamer hoort ook stoere muurdecoratie. Ik had al wel wat posters gevonden, maar wilde iets leuks doen met zijn naam. Op Instagram kwam ik een plaatje tegen van een cactus met touw en spijkertjes. Beter goed gejat, dan slecht bedacht...want wat je met een cactus kan, kan ook met een letter! 

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb een mdf-plaat (kun je op maat laten zagen in de bouwmarkt) wit geschilderd, maar je kan natuurlijk ook een ander soort hout nemen en al dan niet schilderen. Het mooiste is wel als je voor contrast zorgt tussen de kleur van het onderbord en het touw. 

Vervolgens heb ik een afbeelding van een S op internet gevonden en heel eenvoudig in Word in de juiste afmetingen gezet. Daarna is het een kwestie van op je bord plakken, spijkertjes netjes langs de rand in het bord slaan (ongeveer op dezelfde hoogte houden). Vervolgens het papier wegscheuren en je uitleven met bakkerstouw of garen. Eerst een rand maken en daarna kruislings over en weer. Af en toe een extra keer om een spijkertje draaien zodat het goed strak blijft zitten. Knoopje erin, uiteinde wegknippen en klaar!

 Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.