Roomtour van Staf

 

Stafsroom noemen we Staf z'n kamertje. We brengen er dan ook veel tijd in door aangezien hij het super leuk vindt om er te spelen (of laat ons zeggen, alles overhoop te halen). Ondertussen maak ik er dan ook vaak gebruik van om alles een beetje te reorganiseren . Door de nieuwe spulletjes die erbij komen is het gewoon ook zo leuk en ontspannend voor mezelf om alles een ander plekje te geven. 

 

Staf zijn kamertje is vooral in de tinten zwart, wit en hout. Sinds kort komen er ook wat mint groene accenten in voor. Af en toe een beetje kleur moet kunnen he! Zeker in de zomer . Er is wel nog een lichtblauwe muur aanwezig (ja , inderdaad... als baby had hij een baby blauwe kamer). Momenteel ziet mijn man het nog niet zitten om deze aan te passen... Haha, dus hebben we er maar de klerenkast voorgezet waardoor hij niet zo superfel opvalt! 

Enkele eyecatchers in zijn kamertje zijn de houten schommelstoel, de nijntjeslamp, de tipitent, en ook is hij dol op cinnieXXL uiteraard! Ikzelf hou ervan om veel te switchen in posters, kaartjes, quotes, Muurstickers EN tapijtjes! Vele spulletjes zijn dan ook terug te vinden @huusjedesign, de gele flamingo, Kidsloft Turnhout, Kidsboetiek en in mijn favoriete kinderwinkeltje in Hasselt 'eigenwijs'! 

Dankzij mijn schoonbroer die nogal een handige Harry is en houdt van klussen staan er ook enkele zelfgemaakte dingen op staf zijn kamertje zoals een kledingrekje en een zwart houten huisje. Erg leuk om mee te variëren! 

Op naar de volgende veranderingen en nieuwe spulletjes om weer mee aan de slag te gaan!🙈

Reactie schrijven

Commentaren: 0