Macramé planthangers

Planthanger Lola

Deze macramé planthanger is uniek en uit liefde gemaakt! Wil je deze planthanger liever in een andere kleur? Dat kan altijd! Neem dan even contact op via het contactformulier en dan kijken we even naar de mogelijkheden!

€ 12,99

  • Levertijd: 3-5 dagen1

Planthanger Arrow

Deze macramé planthanger is uniek en uit liefde gemaakt! Wil je deze planthanger ook graag hebben? Neem dan even contact op via het contactformulier en dan kijken we even naar de mogelijkheden!

€ 12,99

  • Levertijd: 3-5 dagen1

Planthanger Lynn

Deze macramé planthanger is uniek en uit liefde gemaakt! 

€ 10,00

  • Levertijd: 3-5 dagen1

Planthanger Elsa

Deze macramé planthanger is uniek en uit liefde gemaakt! Wil je deze planthanger liever in een andere kleur? Dat kan altijd! Neem dan even contact op via hecontactformulier en dan kijken we even naar de mogelijkheden!

€ 12,99

  • Levertijd: 3-5 dagen1

Planthanger Julie

Deze macramé planthanger is uniek en uit liefde gemaakt!

 

 

 

€ 10,00

  • Levertijd: 3-5 dagen1 

Zit er nog niks voor je tussen?

 

Dat vind ik natuurlijk enorm jammer! MAAR regelmatig komen er weer nieuwe designs online dus hopelijk zie ik je snel weer terug! Volg je mij trouwens al op Facebook of Instagram

Via deze weg houd ik je namelijk op de hoogte voor alle updates van

Life by Nikkie!!

 

Veel liefs!!

Nikkie


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.