Roomtour van Jax

 

Waar is wat verkrijgbaar:

 

- Schommelstoel  van Ikea 

- Schapenvacht van Ikea

- Kussen van Action

- letterslinger Xenos

- Cinniexl  van de Gele Flamingo

- Posters verschillende small shops online

- Pompom slinger van Wibra

- Light in de box a little lovely company

- Muurframe eigen ontwerp (wil je meer info? Stuur dan even een berichtje)

- Ijsje van a little lovely company

- Wolkje van a little lovely company

- Neushoorn van Wibra

- Bordje/poster van Xenos

- Wandschapjes van Flying tiger

- Playtipi  heb ik zelf gemaakt

 - Vilt olifant van Wibra

- Pompons van Action

- Lamp van Hema

- Popjes van a little lovely company

- Spaarpot Robot van Xenos

 

Liefs, Cynthia

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.