Hometour van Annuska!

 

Ik hou van een lichte, witte basis en van een mix van materialen. Een simpele tak uit het bos vind ik leuk om mee te decoreren. Ook zijn posters handig om steeds te veranderen zonder dat het gelijk heel duur is.

De slaapkamer is rustig en niet te vol net als de bij de andere ruimtes. Ik vind het al snel te druk worden in huis. Met bepaalde dingen kun je eindeloos variëren zoals dit bankje en pot, die staan overal leuk. Ook hier een mix van hout , vacht en betonlook , alles altijd in neutrale kleuren.

Mijn stijl is een mix van Scandinavisch met een toevoeging van bohemian/ etnische asseccoires.

Hout vind ik erg mooi bij wit. Hierdoor wordt het niet te kil en voegt het wat warmte toe.

Ook grijstinten vind ik mooi in combinatie met wit.

Wat detail foto's

Keuken details

Bij de bank kunnen de hoezen worden verwisseld. Nu de lichte variant erop en voor straks heb ik een donkere set.

Ook hier achterin de kamer weer een eenvoudige tak uit het bos. Eerst met kerst gebruikt met lampjes en een slinger en nu de vlinders en libelle's van sukha erin. Ik hou van de stijl van Sukha en vind het leuk inspiratie op te doen via Pinterest, Instagram en door de VT-wonen te bladeren.

.

Ook dit rek is leuk om mee te veranderen . Op het moment staan er weer boeken op en zit ik op bestelde posters te wachten. Geeft weer een totaal ander plaatje.

Budget proof servies, het hoeft echt niet altijd duur te zijn om een bepaalde sfeer te creëren.

Details

Ook met stolpen kun je lekker alle kanten op qua decoratie

Diy kandelaar en een trolley van de kringloop. Ik wissel graag en hou het daarom graag betaalbaar.

 

En dan buiten...

Ook hier weer budget proof! De stoelen zijn van de kringloop. De pallet heeft wielen van de Action en zo heb je een goedkope tafel. Voor buiten heb ik een sjaaltje in reepjes geknipt om er een gezellige slinger van te maken aangezien het elke dag een feestje is hangt die er altijd!

Ik ben binnen een paar donkere accenten aan het toevoegen. Ik wilde het eind September doen met het nieuwe seizoen maar kreeg het ineens in mijn kop... ik vind het leuk om zo af te wisselen tussen overwegend licht en soms iets donkerder.

De witte lamp van VT-wonen heb ik veranderd door er een visnet om te doen en ook met het rek erachter ben ik bezig. Ik zit te wachten op nieuwe posters en dan duurt wachten lang!

 

Zou je graag meer foto's willen zien of heb je nog vragen? 

Volg mij dan op Instagram en laat het mij weten!

 

Annuska

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0